PhpBB3 Siteme Rep Sistemi Eklemek İstiyorum

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
koray12
Kayıtlı Kullanıcı

PhpBB3 Siteme Rep Sistemi Eklemek İstiyorum

Mesaj gönderen koray12 »

Siteme rep sistemi eklemek istiyorum forumda arama yaptım ama tam cevabı bulamadım o yüzden yeni başlık açayım dedim.Siteme nasıl rep sistemi eklerim ??? Birde online yazısı üye yazılarıyla birleşmiş görünmüyor avatar ekliyorum avatardan görünmüyor avatar eklemiyorum yazılardan azcık görünüyor bunu nasıl düzeltirim bu arada profil bilgilerim solda şu başlığa göre yaptım:
viewtopic.php?f=39&t=10166
böyle.jpg
böyle.jpg (11.26 KiB) 2806 kere görüntülendi
koray12
Kayıtlı Kullanıcı

Re: PhpBB3 Siteme Rep Sistemi Eklemek İstiyorum

Mesaj gönderen koray12 »

Kimse bakmıyomu kardeşim nasıl rep sistemi eklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Öncelikle şu çevrimiçi resmini değiştirmen gerekir, o profilin solda oluşuna göre yapılmış.

Rep eklentisi olarak şunu kurabilirsin:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=780735
hematoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hematoo »

ben yukledım ama nasıl kuracagım ?
Kullanıcı avatarı
yoda
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoda »

Bu modu kurup deneyen oldu mu hiç ?

Sorma nedenim install dosyasında

"Bu MOD phpBB için tasarlanmıştır 3.0.4 ve diğer phpBB sürümlerinde düzgün olarak çalışmayabilir. phpBB 3.0 için olan MODlar phpBB 2.0da; phpBB 2.0 için olan MODlar phpBB 3.0da çalışmayacaktır.

Bu MOD geliştirme niteliğindedir. Yayında olan bir foruma kurmanız önerilmez.
"

yazıyor da kıllandım açıkçası.

hali hazırda kullanmakta olduğum forumda denemem ne kadar doğru olur karar veremedim.

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
tuzukuru
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tuzukuru »

Yogun bir forumda rep sitemi kullanipda memenun olani hic duymadim. okadar sql sorgulari varki forumlari adete kasip kavuruyorlar. Server kendinize aitse deneyin ama iyi bir rep sistemi olmadikca tavsiye etmem.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Sql sorgusu gerektiren her eklenti forumu kasar illaki, rep eklentileri de daha fazla sql sorgusu gerektiriyorlar diğer eklentilere göre.

Ayrıca eklentiyi localhosta kurdum, sorun yok eklentide.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lordtiger61 »

yoda yazdı:Bu modu kurup deneyen oldu mu hiç ?

Sorma nedenim install dosyasında

"Bu MOD phpBB için tasarlanmıştır 3.0.4 ve diğer phpBB sürümlerinde düzgün olarak çalışmayabilir. phpBB 3.0 için olan MODlar phpBB 2.0da; phpBB 2.0 için olan MODlar phpBB 3.0da çalışmayacaktır.

Bu MOD geliştirme niteliğindedir. Yayında olan bir foruma kurmanız önerilmez.
"

yazıyor da kıllandım açıkçası.

hali hazırda kullanmakta olduğum forumda denemem ne kadar doğru olur karar veremedim.

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Ben kurdum 3.0.7 ye fakat bazı kod değişiklikleri var oda duyuru başlığında belirtildi. Ben gayet memnunum...
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir