Öncellikle teşekkürler! arkadaşlar benim sitemi CTF_Black-Lime tasarımıyla yaptım ve ben iletiden filan önce reklam koymak istiyorum. birkaç konuya baktım kod filan koyma diye geçiyo ama ben nereye koycağımı bi türlü bulamıyorum ftp de mi? kontrol panelinde mi? acil lütfen.
http://alifuatnumanoglu.com/forum
reklam ekleme!
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: reklam ekleme!
ftp nizden dosyanızı masaüsü veya herhangi bir yere indirin, daha sonra indirdiğiniz dosyayı açarak altda bulunan değişikliği yapın.
Aç
styles/sizin temanız/viewtopic_body.html
Bul
Bununla değiş
Reklam kodları yazan kısıma kendi reklam kodlarınızı yerleştirin..
Aç
styles/sizin temanız/viewtopic_body.html
Bul
Kod: Tümünü seç
<div class="content">{postrow.MESSAGE}</div>
Kod: Tümünü seç
<div class="content">
<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
- REKLAM KODLARI -
<hr />
<!-- ENDIF -->
{postrow.MESSAGE}
</div>
Re: reklam ekleme!
PhpBB3 ün normal temasında da aynı kodları mı ekliyoruz?
Yoksa onlar farklı mı? Bu kod bütün temalar için geçerli mi?
Yoksa onlar farklı mı? Bu kod bütün temalar için geçerli mi?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir