FaceBook Connect

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
iloveCAT
Kayıtlı Kullanıcı

FaceBook Connect

Mesaj gönderen iloveCAT »

FaceBook Connect son sürümü elinde olan paylaşabilir mi 8)
doctoralone
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: FaceBook Connect

Mesaj gönderen doctoralone »

forumda vardı zaten.
phpbb.com da da. araştır istersen biraz..

İndirme Linki: http://labs.c-dev.be/phpbb/facebook-con ... ect031.zip

Yeni sürüm yayınlanacak yakında beklemeni tavsiye ederim..
doctoralone
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yeni sürüm olan 0.3.2 yayınlandı.
İndirme Linki: İndir
Demo: Demo
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

FaceBook Connect

Mesaj gönderen Evrek4 »

Kurulum ile ilgili bir sorunum var, phpbb kurulumu değil facebook ile ilgili ayarlarda.

Benim phpbb sayfam /forum gibi bir alt dizinde bu sebeple connect url kısmında

Kod: Tümünü seç

Connect URL  must point to a directory (i.e., end with a "/") or a dynamic page (i.e., have a "?" somewhere).
gibi bir hata veriyor. Ayarları siteadi.com şeklinde mi girmeliyim yoksa siteadi.com/forum şeklinde mi?

Edit: Sorunu hallettim, forum dizininin yolunu yazıyoruz alan adı ile beraber. Adresin en sonunda / işareti olmalı.
Revolte
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Revolte »

Herkese Merhaba,

Facebook Connect 0.3.4 mod'un kurulumu hakkında detaylı anlatımını yapacak bir arkadaşımız yokmu? Bir Mod'un kurulumu sizin için çok basit olabilir (bu yüzden'de kurulum hakkında detaylı bir anlatıma yer vermemişsiniz) belki bu konuda bilgisini geliştirmek isteyen yeni üyelerimiz için (arattırıldığında arama moturuna takılacak) kalıcı bir belge olabilir ne dersiniz?

Böyle bir anlatım varsa da, (daha önce işlenmişsede) site içi arattırmalarım sonuçsuz kaldığı için böyle bir konuyu açmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ata
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ata »

eglencesensin.com da virüs uyarısı alıyorum.
Revolte
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Revolte »

merhaba,
Şifreli konuşur gibi anlatmışın ama bahsetdiğin kaynak kodu burada: http://www.**********/kod-parcaci ... t5904.html
Evet, 'EglenceSenin.Com' kaynak gösterilmeden alıntı yapılamayacağı yazılmakta ama gel görki bende virüs uyarısı almıştım.

Kaldıki burada anlatılan kurulumu kaç defa denediysem başarılı olamadım bilmiyorum belkide ben yanlış yapıyorum belkide başka bir aksaklık söz konusu.
Bu yönde sunulan mod kurulumunu (FaceBook Connect) denemek istedim onunda nasıl kurulabileceği konusunda bir anlatım bulamadım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
doctoralone
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Revolte yazdı:merhaba,
Şifreli konuşur gibi anlatmışın ama bahsetdiğin kaynak kodu burada: http://www.**********/kod-parcaci ... t5904.html
Evet, 'EglenceSenin.Com' kaynak gösterilmeden alıntı yapılamayacağı yazılmakta ama gel görki bende virüs uyarısı almıştım.

Kaldıki burada anlatılan kurulumu kaç defa denediysem başarılı olamadım bilmiyorum belkide ben yanlış yapıyorum belkide başka bir aksaklık söz konusu.
Bu yönde sunulan mod kurulumunu (FaceBook Connect) denemek istedim onunda nasıl kurulabileceği konusunda bir anlatım bulamadım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
virüs sorunu halledildi arkadaşlar, kusura bakmayın.
esato
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esato »

arkadaşlar link ölmüş elinde olan birisi linki günvelleyebilir mi? özelden lütfen link veriniz bana ihtiyacım var ...
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
esato
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esato »

ZeNaNLi yazdı:Bir de buna göz atın.

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2097905
onu denedim ama çalıştıramadım ya :(

bana bu konuda verilen fb connect lazım çok hoşuma gitti
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı