Moderatör alanı Acil yardım

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
kartal.24
Kayıtlı Kullanıcı

Moderatör alanı Acil yardım

Mesaj gönderen kartal.24 »

Arkadaşlar şuanda kullandıgım temanın anasayfasının en sag tarafına vbulletin deki gibi moderator alanı eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim forumda aradım bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sagolun
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Moderatör alanı Acil yardım

Mesaj gönderen difficulty »

ben anlamadım bize vbuilettin tarzı bir sitenin o sayfasına ait linkini örnek olarak yollarmısın?
phpbb forumların en altında Takım yazan yerde Takımda kimler bulundugu gösteriliyor .
sanırım senin istediğin aslında böyle birşey?
kartal.24
Kayıtlı Kullanıcı

Hani forum ların en sagında bölüm görevlisi moderatör yazıyorya öyle birşey yapmak istiyorum bende

Forum Konu İleti Son ileti = Moderatör

bu şekilde birşey çıkmış olacak ortaya
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Yönetim paneline girer sağ kısımdaki menüden alt kısımdan Sistem kaynaklarına girip, Yetkililerin görüntülenmesine izin ver: seçeneğini seçersen yetkililer (modlar) forum başlığının hemen altında görünürler. Görünme yerini v-bulletinlerdeki gibi yapmak tema ile alakalı bir durum.
Yeni bir güne gülümse !
kartal.24
Kayıtlı Kullanıcı

Bende onu diyorum zaten temadan nasıl ayarlıya bilirim hangi dosyaya hangi kodu eklemem gerekli
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Şöyle birşey yapmak istiyorsan forumlist_body de düzenleme yapman lazım index_body den L_THE_TEAM kodlarını kullanarak.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir