Forum arka planını sabitlemek (sorun çözüldü)

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Forum arka planını sabitlemek (sorun çözüldü)

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Arkadaşlar bir arkadaşın yardımı ile kendisine burdan çok teşşekür ediyorum sorumu çözmüş bulunmaktayız.

Diğer arkadaşlarda kullanmak isterlerse kodlar şu şekilde.

AÇ:
kök/styles/Prosilver/theme/common.css

BUL:

Kod: Tümünü seç

body
{
SONRASINA EKLE:

Kod: Tümünü seç

margin:0;
	padding:0px;
	height: 100%;
	color: #000000;
	position: relative;
	background: #000000 url(http://www.siteadresi.com/arkaplanresmi.jpg) no-repeat center top;

Bu şekildeki bir arka plan resmi forumun üstünde ve ortada olacak şekilde sabitlenmiş oluyor.
En son UFUKXXX tarafından 03.03.2010, 15:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forum arka planını her çözünürlüğe göre nasıl ayarlarım

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Teşekkürler :wink:
ertan.bilgi
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forum arka planını sabitlemek (sorun çözüldü)

Mesaj gönderen ertan.bilgi »

bu verdiğiniz kodların hiç biri kurmuş olduğum forumda bulunmuyor.
yani kök/styles/Prosilver/theme/common.css dosyasında
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forum arka planını sabitlemek (sorun çözüldü)

Mesaj gönderen UFUKXXX »

ertan.bilgi yazdı:bu verdiğiniz kodların hiç biri kurmuş olduğum forumda bulunmuyor.
yani kök/styles/Prosilver/theme/common.css dosyasında
prosilver tabanlı forumlarda geçerli, siz hangi temayı kullanıyorsunuz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir