Öncelikle selamlar
FlashChat v 5.0.11 kurmak istedim ve kurdumda fakat bu sefer de söyle bir hata aliyorum ve siteme giris yapamiyorum
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Access denied for user 'a1552573_chat'@'10.50.0.44' (using password: YES) [1045]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Yeniden yukleme yaparsam hersey silinecek, hic bir seyi silmeden bu sorunu halledecek biri varsa lütfen ne yapmam gerekdigi konusunda bana bir zahmet yardimci olsun.
Phpbb3 3.0.7li yukluydu bir de adresi vereyim bakmaniz acisindan
http://karizmachat.webuda.com/
Chat icin olan yer calisiyor
http://karizmachat.webuda.com/chat/flashchat.php
General Error veriyor yardim (Sorun Cözüldü)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
General Error veriyor yardim (Sorun Cözüldü)
En son onurrum tarafından 12.03.2010, 23:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: General Error veriyor yardim
Kardeşim Baktım Etrafa Ama İlgili Bir Bilgi Bulamadım. (Phpbb.Com'a Yaz İstersen Bi Kaç İngilizce Cümle İle) Yeniden Neden Kurasın Modu Kurmak Icin Uyguladıgın Codları Geri Cek Önbellek Temizlemesi Yap Tamamdir.SQL'den Sorun Cıkarsa Yaz Uyguladıgın SQL Sorgusunu Arkadaşlar Yapılan Sorgunun Nasıl Geri Alınacagını Yazar (Umarım)
config.php dosyasında değişiklik yaptın mı?
Veritabanı kullanıcısının bilgilerinde dğeişiklik yaptın mı veya?
Veritabanı kullanıcısının bilgilerinde dğeişiklik yaptın mı veya?
oncelikle alakanizdan dolayi cok tesekkur ederim (sivasli_14) ve (Evrek4) sagolun
sorun cozuldu ustalarim config.php de $dbpasswd = yazan yerde eski sifre varmis onu degistirdim ve sorun cozuldu yanliz cozume ulasmamda Evrek4 arkadasimizin fikri sayesinde duzelttim tekrardan tesekkurler.
Artik site aciliyor.
sorun cozuldu ustalarim config.php de $dbpasswd = yazan yerde eski sifre varmis onu degistirdim ve sorun cozuldu yanliz cozume ulasmamda Evrek4 arkadasimizin fikri sayesinde duzelttim tekrardan tesekkurler.
Artik site aciliyor.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir