S.a arkadaşlar ben http://www.haber99.org/forum phpbb3 kurdum.Ama urller viewtopic... gözüküyor
Örneğin
FOrum Kurallari/Phpbb3 e hosgeldiniz. forumun urlsi aşağıdaki gibi gözüküyor
http://www.haber99.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=1
Bunu nassıl aşağıdaki gibi yaparım.
http://www.haber99.org/forum/forumkural ... diniz.html
yaparım
Dicekseniz forumda var dı nedenn oradan yapmadın.
Hepsini denedim ama olmadı.
Galiba envision teması ile alakası var
Yardım ederseniz sevinirim.
İyi Günler.
Envision Tema Url
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Envision Tema Url
SEO modunu kurmak için şu başlığı incelemelisiniz: viewtopic.php?f=35&t=15258
SEO modunu kurarken Subsilver2 için söylenen değişimleri envisiona uygulamalısınız.
Eğer MODu Subsilver2 de çalıştırabilirseniz ama envision da sorun çıkarsa tekrar ilgileniriz.
Örneğin yükleme talimatlarında Subsilver2 için BUL dediği bir kodu envision içerisinde bulamıyorsanız tek tek not edin ki söylenen kod yerine hangi kodu BUL manız gerektiği konusunda yardımcı olabilelim
SEO modunu kurarken Subsilver2 için söylenen değişimleri envisiona uygulamalısınız.
Eğer MODu Subsilver2 de çalıştırabilirseniz ama envision da sorun çıkarsa tekrar ilgileniriz.
Örneğin yükleme talimatlarında Subsilver2 için BUL dediği bir kodu envision içerisinde bulamıyorsanız tek tek not edin ki söylenen kod yerine hangi kodu BUL manız gerektiği konusunda yardımcı olabilelim
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
Sadece subsilver2.xml daki değişiklikleri mi yapacağım?
Kurdum ama yönetim panelinde üst alanda gözükmedi
Sistem/Yönetim Kontrol Paneli nde açılmış gözüküyor.
Evet ama istersen prosilveri de ayrıca yap, ileride tem değiştirmek istersen kolaylık olur.aros_121 yazdı:Sadece subsilver2.xml daki değişiklikleri mi yapacağım?
Bununla ilgili birşey diyemem... Yapa-boza öğrenmek gerekiyor yada ücretli yapanlardan talep edebilirsin.Çünkü SEO modu biraz karmaşık bir MOD.. Yanlış yaparsan siten kötü etkilenebilir.Ama deneyerek öğrenmende sakınca yoksa şimdiden kolay gelsin diyorumaros_121 yazdı:Kurdum ama yönetim panelinde üst alanda gözükmedi

Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
Menü leri değiştirdim hala değişmedi önbelleği temizledim.Geçen gün de bir işlem daha yaptım 1 gün sonra oldu :S
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir