Php 3.0.3 Üye Taşıma
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Php 3.0.3 Üye Taşıma
Mrb Arkadaşlar ben forumu komple yeniden kurdum Eski kullandığım sürüm 3.0.3 dü diye hatırlıyorum eski databasemi duruyor Yeni kurdum foruma eski üyeleri ve mesajları nasıl atabilirim Yardımlarınızı bekliyorum
Re: Php 3.0.3 Üye Taşıma
önce forumu kur 3.0.3 versionu sonra phpmyadmine gir oradan sql sorugusu yap yedeklediğin sql un için kopyala oraya yapıştır gönder biraz zorlar gönderirken sabret bekle yada gözat seçeneği varsa o şekilde yolla ben en son forumu ilk dediğim şekilde yapmıştım.. pek ayrıntılı cvp veremedim belki ama idare et belki işine yaramaz ama ipucu olabilir bunlar sana
hangi sql sorgularını yapmam gerek?mehmed yazdı:önce forumu kur 3.0.3 versionu sonra phpmyadmine gir oradan sql sorugusu yap yedeklediğin sql un için kopyala oraya yapıştır gönder biraz zorlar gönderirken sabret bekle yada gözat seçeneği varsa o şekilde yolla ben en son forumu ilk dediğim şekilde yapmıştım.. pek ayrıntılı cvp veremedim belki ama idare et belki işine yaramaz ama ipucu olabilir bunlar sana
bu konu ile ilgili bilgisi olan kimse varmı???
Üyeler ve mesajlarını taşımak istiyorsanız, forumlarıda taşımalısınızki mesajlar ilgili foruma taşınsın. Aşağıdaki linkte verilmiş olan tabloları yeni kurduğunuz foruma yükleyerek bu işlemi yapabilirsiniz
viewtopic.php?f=20&t=14873#p79660

ordaki sorguların hepsini yaptım ama bir kaçında hata oluşuyorramco29 yazdı:Üyeler ve mesajlarını taşımak istiyorsanız, forumlarıda taşımalısınızki mesajlar ilgili foruma taşınsın. Aşağıdaki linkte verilmiş olan tabloları yeni kurduğunuz foruma yükleyerek bu işlemi yapabilirsiniz
viewtopic.php?f=20&t=14873#p79660
Sorguyu yapmadan önce veritabanından aynı isimdeki tabloları silmelisiniz.
İlginizden dolayı tşkkürler Oldu şu andaramco29 yazdı:Sorguyu yapmadan önce veritabanından aynı isimdeki tabloları silmelisiniz.
Yalnız bi kaç şey daha sorcam eski özel mesajlar kopyalanmadı dimi bide kopyaladığım üyeler eski şifreleriyle girebiliceklermi bir sorun yaşamazlar değilmi?
Rica ederim..bjk55 yazdı: İlginizden dolayı tşkkürler Oldu şu anda
Yalnız bi kaç şey daha sorcam eski özel mesajlar kopyalanmadı dimi bide kopyaladığım üyeler eski şifreleriyle girebiliceklermi bir sorun yaşamazlar değilmi?
Özel mesajlarıda taşımak istiyorsanız phpbb_privmsgs tablosunuda kopyalamalısınız.
Üyelerin kullanıcı bilgileri ve şifreleri değişmiyor, hiçbir sorun yaşamazlar.
tekrardan tşkkür ederimramco29 yazdı:Rica ederim..bjk55 yazdı: İlginizden dolayı tşkkürler Oldu şu anda
Özel mesajlarıda taşımak istiyorsanız phpbb_privmsgs tablosunuda kopyalamalısınız.
Üyelerin kullanıcı bilgileri ve şifreleri değişmiyor, hiçbir sorun yaşamazlar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir