Profil Kısmının Genişlemesi

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ForeverBesiktas
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Profil Kısmının Genişlemesi

Mesaj gönderen ForeverBesiktas »

Resimdeki Yeri Sağ Tarafa Doğru Genişletmek İstiyorum ve Daha Sonra Üye İsimlerinin Daha Büyük Olmasını Sağlamak İstiyorum Yardımcı Olabilir misiniz ?

Daire İçerisinde Olan Yukarıdan Aşağıya Doğru Gelen Çizgiyi Sağa Doğru genişletmek için ne yapmam lazım

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Profil Kısmının Genişlemesi

Mesaj gönderen satcell »

viewtopic_body.html

Bul

Kod: Tümünü seç

<table cellspacing="4" align="center" width="150">
bu kısmı

bununla değiştir