LOGO
Arkadaşlar Metin 2 İle İlgili Olsun Arka Plan Resmi
Ust Kısımda Metin2King.Forumlari.Net
Alt Kısmında 'Metin 2 Hakkında Herşey' Yazarsa Sevinirim
RÜTBE
Arkadaşlar Yapabilecek Olan Varsa İsimleri Veriyim Rütbelerin..Bunlarında Arkaplan Resimleri Metin 2 İle İlgili Olabilir..Hareketli Yada Hareketsiz Farketmez
Ustunde
Game Admin
SGM
GM
Operator
Player
MOD
SMOD
Bunları Yapabilecek Varsa Şimdiden Teşekkürler..
Logo ve Rütbe İstek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Logo ve Rütbe İstek
Yapıcak Olan Yokmu :S
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Logo ve Rütbe İstek
istediğin gibi yapamıyorum şu linki buldum belki bir süreliğine işine yarar.
http://www.turkmmo.com/metin2-genel/363 ... eleri.html
http://www.turkmmo.com/metin2-genel/363 ... eleri.html
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir