Üye girişi yönlendirme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
webbmaster
Kayıtlı Kullanıcı

Üye girişi yönlendirme

Mesaj gönderen webbmaster »

arkadaşlar portal kurulu sitemde yeni üye olanlar başarıyla üye oldunuz kısmından sonra ya index sayfasına direkt yönlendiriliyorlar ya da orada Anasayfa yazısı var tıklayınca index yani forum sayfaası açılıyor..Ben üye olduktan sonra direkt portal sayfasının ve ya arcade oyun sayfasının açılmasını istiyorum....Forumda bulamadım...Yardımcı olanlardan Allah razı olsun...
webbmaster
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Üye girişi yönlendirme

arkadaşlar cevap verilmesi önemli değil zaten bazı arkadaşlar var sitede zaman zaman özveriyle yardımcı oluyorlar ama hep aynı kişiler forumu sırtlayamazlar dimi..Neden konuya bakıpta kimse cevap vermiyor anlamıyorum...Yani basit bişey belki yönlendirme çoğu phpbb ciye göre ama yazan çıkmyor gene de bişey deme hakkımız yok tabii teşekkürler
air

Mesaj gönderen air »

portala yönlendirme:
aç root/.htaccess

en altına boş bir satıra ekle:

Kod: Tümünü seç

DirectoryIndex portal.php index.php index.html index.htm
webbmaster
Kayıtlı Kullanıcı

teşekkürler güzel kardeşim ,windows server olduğu için .htaccess yok benim rootta :) bunu başka dosyaya yazsam olmaz mı?
Hayırlı günler dilerim
air

Mesaj gönderen air »

o halde şunu deneyin:
aç:
root/ucp.php

bul:

index.$phpEx

bununla değiştir:

portal.$phpEx

4 defa bunu yapmanız yeterli olacaktır.. tüm yönlendirmelerin portala olmasını istiyorsanız, yukarıdaki işlemi 16 defa tekrarlayın..
webbmaster
Kayıtlı Kullanıcı

teşekkürler denedim kardeş--Yukarıda yer alan Giriş ten girilince portal açılıyor evet ama yeni birisi üye olduğu zaman yönlendirme olmuyor -anasayfa ya tıklayınız yazıyor oraya da tıklayınca index yani forum sayfası açılıyor..
İyi çalışmalar dilerim.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 1 misafir