Konu Acma Sorunu..
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Konu Acma Sorunu..
Başlığı düzenledim..
Arkadaşlar asıl sorun çektiğim konu onay istiyor yönetim'den acılan başlıklar..
Forum izinleri gelişmiş izinler diyerek
Onaylama almadan cevap yazabilir kutucuğunu evet yapmama rağmen sorunu ortadan kaldıramıyorum..
Tam olarak ne yapmam lazım..
Arkadaşlar asıl sorun çektiğim konu onay istiyor yönetim'den acılan başlıklar..
Forum izinleri gelişmiş izinler diyerek
Onaylama almadan cevap yazabilir kutucuğunu evet yapmama rağmen sorunu ortadan kaldıramıyorum..
Tam olarak ne yapmam lazım..
En son Webasker tarafından 02.04.2010, 00:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Konu Acma Sorunu..
kaydet demek yerine göndere basarak bu sorunun üstesinden gelirsin sanırım 

Sen dalganı gec kardeş ama dalga denizde olur 

En son Webasker tarafından 02.04.2010, 00:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Dalga geçmiyor arkadaş, sen mesajı taslak olarak kaydediyorsun. Kaydet deyince taslak olarak kaydeder, gönder butonuna tıklaman gerek.
Alttaki uyarı taslak kaydedilmek istendiğinde çıkar.
"Lütfen dikkat, taslaklar sadece ileti konusu ve ileti içeriğini kaydeder, diğer elemanlar silinecektir. Taslağı şimdi kaydetmek istiyor musunuz?"
Alttaki uyarı taslak kaydedilmek istendiğinde çıkar.
"Lütfen dikkat, taslaklar sadece ileti konusu ve ileti içeriğini kaydeder, diğer elemanlar silinecektir. Taslağı şimdi kaydetmek istiyor musunuz?"
evet haklısın ben konuları karıştırmışım af edersiniz..
asıl demek istediğim onay istiyor yönetiçiler'den acılan konuların..
Ayarını bir türlü yapamadım..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arama yaparsan cevabı bulursun, ben yazardım ama dalga denizde olur kardeşWebasker yazdı:evet haklısın ben konuları karıştırmışım af edersiniz..

doctoralone yazdı:arama yaparsan cevabı bulursun, ben yazardım ama dalga denizde olur kardeşWebasker yazdı:evet haklısın ben konuları karıştırmışım af edersiniz..

cıkan anlatımları yerıne getırince sonuç elde edemiyorum..
Dalga denizde olur konusun'da vallahi art niyetli yazmadım konuya espiriyle yaklaştım..
Espiri bir yana harbi dalga geciyorsun sandım sonra baktım yanlış içeriği yapıştırmışım..
Sonra'dan sizin nedemek istediğinizi anladım..
Neyse yinede Eyvallah gözüm Saol..
Yönetim paneli > Kullanıcı kayıt ayarları kısmında Yeni üye ileti limiti 0 olmalı. O sıfır ise izinlerde sorun vardır, forum izinlerini düzenle.
yönetim panelin'den kullanıcı kayıt ayarlarına girdim.. üye limiti 3 olarak belirtilmişti.
0 yaptım fakat sorun hayla sürüyor.. hmm
Forum izinlerin'de bakmadığım yer kalmadi..
Kesin okadar basit birşeydir fakat ben bulamıyorum..
ilk defa phpbb kullanıyorum..
0 yaptım fakat sorun hayla sürüyor.. hmm
Forum izinlerin'de bakmadığım yer kalmadi..
Kesin okadar basit birşeydir fakat ben bulamıyorum..
ilk defa phpbb kullanıyorum..
Bana bu Konu hakkında yol gösterecek bir dostumuz yokmu acaba..! c",)
Alttaki linkteki makaleyi oku, makale biraz uzun ama izinleri tam olarak sökmeni sağlar:
viewtopic.php?f=60&t=15665
Eyvallah teşekkür ederim..Evrek4 yazdı:Alttaki linkteki makaleyi oku, makale biraz uzun ama izinleri tam olarak sökmeni sağlar:
Evet biraz uzunmuş ama Okuyacağız başka yolu yok

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir