phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
mosmankoc
Kayıtlı Kullanıcı

Re: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkce Anlatim

Mesaj gönderen mosmankoc »

Çok teşekkür ederim bir yer hariç çok güzel anlatılmış ama oradaki verilen bilginin az olması nedeni ile çalıştırabilen arkadaşların sayısı çok az gibi görünüyor.o 4 üncü bölümdeki dosya nerde ve o dosyaya onlar kopyalanacakmı o dosyayı bir türlü bulmış değilim. o konuda biraz daha bilgi verirseniz sanırım bütün sorun kalkacaktır.
Kurulum tamam ama linkler html olmuyor bu 4 cü dediklerinizi yapmadığım için sanırım.
alperen66
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alperen66 »

Kurmuş olduğum forumu alt dizinde,ana dizine çektim,
daha önceden http://twilighttr.net/forum şeklinde idi, şu an itibari ile http://twilighttr.net olarak çalışıyor ama Seo,sitemapp ayarlarında hiç bir değişme olmuyor.

Forumu tamamen sildim, yeniden kurdum, ilk anda her şey normal ama yedeği yüklediğim anda sitamapp tekrardan http://twilighttr.net/forum olarak çalışıyor.

hatcess ve diğerlerini her seferinde ayarlama rağmen aynı şekilde kalıyor, ikonlar dahi gözükmüyor, ikonlar gözüksün diye mecburen alt dizin yapıp sitemap dosyasını oraya atttım..

Arkadaşlar bunu nasıl düzelteceğiz,
Derpost
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Derpost »

Advanced-phpBB3-SEO-mod-Rewrite_V_0.4.8.txt

nerede dosya içinde yok..
og-soulja
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen og-soulja »

Evet o dosya yok, sanırım klasör içeriği değiştirilmiş. Ne yapmamız gerek.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

yeni sürüm MODx formatina gecmis hersey ayni tek kurulum dosyasi artik .txt degil install.xml
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
NeBuLa
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen NeBuLa »

Arkadaslar ben forum hazırladım sadece seo vardı daha once kurmamıstım ama kurmak ıstedım ve herseyın geregını yerıne getırdım.... ama su varkı sıtem de ben admin yolunu degıstırmıstım...

Kurulum sorunsuz sekılde oldu sımdı so nun calısması gereken dıger kısımları halletmek..

phpBB SEO Class settings ayarlarına gırdıgım de burda bır degısıklı yapayım yada yapmayayım ayarları kaydet dedıgımde...

Kod: Tümünü seç

http://www.site.com.tr/adminyolu/index.php?i=phpbb_seo&sid=b9472e930e1535ee24421a5c5a7d6986&mode=settings

Forbidden

You do not have permission to access this document.
sayfaya ulasamıyorum... halıyle yapılan degısıklıklerıde kaynetmıyor.... bu konuda yardımcı olabılecek yada fıkrı olan var mı....
infoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen infoo »

Merhabalar,

Ben phpBB_SEO_Ultimate_SEO_URL_v0.6.4 eklentisinin kurulumunu yaptım, türkçe karakter sorununu da halletmeme rağmen bir sorunum var malesef.

Pano sayfasında son mesaj alan konu başlığı gözüküyor. Burada konuya direk tıkladığımda

viewtopic.php?f=71&t=2234&view=unread#unread

şeklinde gözüküyor.

oysa kategoriye girip konuya tıkladığmda

taze-goygoycular-f71/merhaba-guven0134-t2100.html

olması gerektiği gibi çıkıyor :s burada nasıl pano sayfasından konuya tıkladığımda anlamlı konu linki oluşturabilirim.?
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

infoo yazdı:Merhabalar,

Ben phpBB_SEO_Ultimate_SEO_URL_v0.6.4 eklentisinin kurulumunu yaptım, türkçe karakter sorununu da halletmeme rağmen bir sorunum var malesef.

Pano sayfasında son mesaj alan konu başlığı gözüküyor. Burada konuya direk tıkladığımda

şeklinde gözüküyor.

olması gerektiği gibi çıkıyor :s burada nasıl pano sayfasından konuya tıkladığımda anlamlı konu linki oluşturabilirim.?
Alttaki linkteki eklentiyi kurmalısın.
http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb-se ... te-39.html
infoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen infoo »

Evrek4 yazdı:
infoo yazdı:Merhabalar,

şeklinde gözüküyor.

Alttaki linkteki eklentiyi kurmalısın.
http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb-se ... te-39.html
Teşekkürler mod sayesinde

viewtopic.php
artık çıkmıyor :)
konu388.html
yazıyor bunun için ne yapmam gerekiyor? ayarları ile bayadır uğraşıyorum ama bir ilerleme kaydedemedim.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Seo ayarları kısmından Advanced Mod'u seçmelisin.
infoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen infoo »

Evrek4 yazdı:Seo ayarları kısmından Advanced Mod'u seçmelisin.
Advanced olarak ayarlı gözüküyor :roll:
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

O halde ayarlarda bir eksiklik var.
badboy042
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen badboy042 »

Arkadasım bi yardımcı olurmusunuz ....

Ben Ultimate SEO URL kurdum fakat sorunum su :

Url ler tam istedigim gibi cok güzel :

www.ko-max.net/oyun-hileleri-f4.html seklınde oluyor ama sayfa goruntulenemıyor ?

Onlineyim Bekliyorum arkadaslar :S
NeBuLa
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen NeBuLa »

NeBuLa yazdı:Arkadaslar ben forum hazırladım sadece seo vardı daha once kurmamıstım ama kurmak ıstedım ve herseyın geregını yerıne getırdım.... ama su varkı sıtem de ben admin yolunu degıstırmıstım...

Kurulum sorunsuz sekılde oldu sımdı so nun calısması gereken dıger kısımları halletmek..

phpBB SEO Class settings ayarlarına gırdıgım de burda bır degısıklı yapayım yada yapmayayım ayarları kaydet dedıgımde...

http://www.site.com.tr/adminyolu/index.php?i=phpbb_seo&sid=b9472e930e1535ee24421a5c5a7d6986&mode=settings

Forbidden

You do not have permission to access this document.
sayfaya ulasamıyorum... halıyle yapılan degısıklıklerıde kaynetmıyor.... bu konuda yardımcı olabılecek yada fıkrı olan var mı....

bu konuda yardım edecek var mı acaba..
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Bu hafta sonu Anlatim son sürüme göre güncellencek...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir