Phpbb Portal kurulumu yardım?

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
effect68
Kayıtlı Kullanıcı

Phpbb Portal kurulumu yardım?

Mesaj gönderen effect68 »

Arkadaşlar phpbb3 portal kurulumunu Acemiler için detaylı olarak anlatabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Phpbb Portal kurulumu yardım?

Mesaj gönderen difficulty »

forumda portalla ilgili birkaç başlık var.
ben şimdilik linkin birini vereyim.
viewtopic.php?f=20&t=16209&p=90069&hili ... umu#p90069
ama sen yinede portal kurulumu diye arama yap.
çünkü portal kurulumu ile ilgili başka başlıklarda var.
en azından bilgi edinirsin.
effect68
Kayıtlı Kullanıcı

Dostum cevabın için teşekkürler. şimdi portal için indirdiğim dosyaları ftp'den gerekli dosyalara yükledim. http://www.phpbb3portal.com adresinden kurulumunu araştırdım. install.xml dosyasını açıp gerekli ayarları uygulayın diyorlar ama açtığım dosya tamamen ingilizce hiçbir şey anlamadım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

MODX tabanlı kurulum dosyalarında sağ üst köşede dil seçeneği vardır oradan Türkçe seçin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
effect68
Kayıtlı Kullanıcı

Dil seçeneğinde türkçe yok sadece ingilizce var. portal kurulumunu biraz daha ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz?
black devil

Mesaj gönderen black devil »

aynı sorunu bende yaşıyorum

http://downloads.sourceforge.net/********** ... 2.2.tar.gz

bu adresten indirdim kurulumu kolay portalı kurdum

yalnız ykpde çıkmadı portala forumdaki haberleri nasıl koyabiliriz
effect68
Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşlar şimdi portal dosyalarını ftpden gerekli yerlere attım fakat benim anlamadığım install.xml içindeki belirtilen dosyaları nereye kopyalacağız. çünkü bu işlemleri yapmadan kurulum başlamıyor. www.siteadı.com/forum/install_portal yazıp giriş yaparak denedim hep bağlantı hatası alıyorum.
black devil

effect68 yazdı:Arkadaşlar şimdi portal dosyalarını ftpden gerekli yerlere attım fakat benim anlamadığım install.xml içindeki belirtilen dosyaları nereye kopyalacağız. çünkü bu işlemleri yapmadan kurulum başlamıyor. http://www.siteadı.com/forum/install_portal yazıp giriş yaparak denedim hep bağlantı hatası alıyorum.
bendede bağlantı bozuk diyor intsall klasörünü silip portala girersen çıkıyo ama ykpden felan ulaşılamıyor
black devil

sorun devam ediyor
effect68
Kayıtlı Kullanıcı

Dostum şu linke göz gezdir sana faydası dokunabilir kolay gelsin.. http://www.phpbb3portal.com/viewtopic.php?f=49&t=1485
black devil

süper oldu teşekürler
black devil

yeni bir konu açmak yerine buradn devam etmi tercih ettim
maksat forum gereksiz yere dolmasın dolmasın
gellim sorunuma

portalda linkleri nasıl gizliye biliriz
Kilitli