Arkadaşlar Forumda araştırdım ama yapamadım . Seo Modu yükledim ve bir hata olmadı ama adreste hiç bir değişiklik yok . yani aynı viewtopic gibi , http://www.indirsimdi.com/forum alt klasörde ama olmuyor bana yardım edecek olan varmı acaba .
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Seo Kurulum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Seo Kurulum
viewtopic.php?f=35&t=15258 burayi okumanizi öneririm belki eksik birsey yapmisinizdir, kirmizi yaziya gelince phpbb_seo/CACHE klasörün CHMODunu 777 yapin
CHMOD izinleri -> viewtopic.php?f=58&t=14532
phpBB3 Baslangic bilgileri -> viewtopic.php?f=20&t=15978
CHMOD izinleri -> viewtopic.php?f=58&t=14532
phpBB3 Baslangic bilgileri -> viewtopic.php?f=20&t=15978
Neden f2 çıkıyor onu nasıl kaldıracazneden forumunuz-f2
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic.php?f=35&t=15258&start=270#p94833
onlar olmazsa duplicate olusur, idleri belirliyor sorun degil normal birsey...
onlar olmazsa duplicate olusur, idleri belirliyor sorun degil normal birsey...
Seo ayarlarında virtual folderi ve forum id removing seçeneğini işaretlersen forumlar için gider onlar. Aynı isimli forumlar olursa sonra açılan foruma yine öyle bir ek eklenir. Başlıklar için ise onu silmek mümkün değil, aynı forumda aynı başlıklı iki konu açılınca sorun çıkar öbür türlü.
teşekkürler arkadaşlar sağolsun 2'nizin sayesinde açtım ve düzelttim...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir