Forum Hiç Açılmıyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Forum Hiç Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama site çalışırken aniden gitti ve bembeyaz ekran var hata mesajı falan yok her sayfada aynı sadece giriş sayfası çalışıyor.
Site http://www.dragonballtr.com
Site http://www.dragonballtr.com
imzanız kurallara aykırı boyutlardadır. (yönetim)
Re: Forum Hiç Açılmıyor
çok özür dilerim!
Forum.html dosyasına bağlanıyor eğer phpbb forumuna bağlanıcaksa index.php olması gerekmiyormu? forum.html dosyasını tekrar inceleyin bence

I LoVe phpBBTurKeY..!
hayır daha öncede bu şekilde bağlanıyordu bunu zaten phpbb seo düzenliyor portal.php yede girmiyor
dosyarında sorun var sanırım yedeğini al ve tekrar yükle bozuk olan dosyaları
yedeğini almayı unutma
yedeğini almayı unutma

I LoVe phpBBTurKeY..!
şimdi yedeğini aldığımı yukledim hala aynı giriş sayfası açılıyor forumda portalda ekran beyaz
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
beyaz sayfa genelde dil dosyalarindan kaynaklanir (diger dosyalar hata verir).
burdan temiz dil dosya paketini indir ve yedek alarak language/tr klasörünü orijinali ile degistir
burdan temiz dil dosya paketini indir ve yedek alarak language/tr klasörünü orijinali ile degistir
ondanda olmadı malesef şimdiki dil dosyasını sildim forum faaliyette oldugu zamanki dil dosyasını attım gene aynı farkeden bişey yok
işlemlerden sonra cache klasörünü boşalt ve girdiğin sayfada F5'e basarak sayfayı yenile

I LoVe phpBBTurKeY..!
Oda olmadı hocam kafayı yicem sabahtan beri bunla uğraşıom
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ftp > cache
.htaccess ve index.html haric herseyi sil bakalim
.htaccess ve index.html haric herseyi sil bakalim
Bu sorun kendiliğinden mi çıktı?
evet ma düzeltmişsin teşekkurler 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir