Açtığım bi konuyu tekrar düzenleyemiyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Açtığım bi konuyu tekrar düzenleyemiyorum
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
açtığım konu yukardaki gibi görünüyor. yalnız tekrar düzenlemeyi bulamıyorum. kontrol panelinden admin için tüm izinler açık ama nasıl olduğunu anlamadım. phpbb v3'ü yeni yeni keşfediyorum yardım ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar
açtığım konu yukardaki gibi görünüyor. yalnız tekrar düzenlemeyi bulamıyorum. kontrol panelinden admin için tüm izinler açık ama nasıl olduğunu anlamadım. phpbb v3'ü yeni yeni keşfediyorum yardım ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Açtığım bi konuyu tekrar düzenleyemiyorum
izinlerle alakalıymış gibi duruyor ama.
herhangi bir mod kurdunmu?
kurdunsa hangi modlardı?
yada dosyalarda düzenleme felan yaptınmı?
yaptınsa hangi dosyalardı hatrlıyormusun?
eğer ne yaptıgını biliyorsan düzenlemeleri tersine alabilrsin.
ama düzenlemeleri tersine almadan önce bize hatrladıklarını yazarsan daha iyi olur.
herhangi bir mod kurdunmu?
kurdunsa hangi modlardı?
yada dosyalarda düzenleme felan yaptınmı?
yaptınsa hangi dosyalardı hatrlıyormusun?
eğer ne yaptıgını biliyorsan düzenlemeleri tersine alabilrsin.
ama düzenlemeleri tersine almadan önce bize hatrladıklarını yazarsan daha iyi olur.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
forumu kurarken yapılan ayarlamalar dışında dosyaları kurcalamadım. izinleri de günlerdir kurcalıyorum ama bi sonuç alamadım. bu forumdaki gibi alıntı ve düzen butonları görünmüyor üst kısımda. kardeşimi global modoratör ayarladım. onun izinlerinde de düzenlayabilme açık. ama malesef göremiyorum yine butonları. temadan kaynaklanır mı peki? benzer bir sorun da tema bazı butonları göstermeye bilir yazılmış da...
forum adresim:
www.kisiselgelisimim.tk/forum/forum
isterseniz bi göz atabilirsiniz.
forum adresim:
www.kisiselgelisimim.tk/forum/forum
isterseniz bi göz atabilirsiniz.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
evt temadan da olabilir.
kontrol etmek için YKP de bulunan temaların önzilemelerini yapabilrsin.
diğer temalarda düzenleme botunu varsa sorun şuan kullandgın temanın butonunun eksikliğinden kaynaklanıyordur.
eksikse kendi temana ait düzenleme butonunu ftp ile temanın içine gerekli yere atmalısın.
eger sorun düzelmezse.
sorun varolan düzenleme butonunun boyutlarıyla oynamanla alakalı olabilr.
bunları bir kontrol et eger anlamadıgın bişey olursa sor.
kontrol etmek için YKP de bulunan temaların önzilemelerini yapabilrsin.
diğer temalarda düzenleme botunu varsa sorun şuan kullandgın temanın butonunun eksikliğinden kaynaklanıyordur.
eksikse kendi temana ait düzenleme butonunu ftp ile temanın içine gerekli yere atmalısın.
eger sorun düzelmezse.
sorun varolan düzenleme butonunun boyutlarıyla oynamanla alakalı olabilr.
bunları bir kontrol et eger anlamadıgın bişey olursa sor.
styles/prosilver/imageset'te tr dil dosyı eksik aşağıdaki dil dosyasını indirip ilgili yere gönderiniz sorun düzelir
http://www.phpbb.com/files/language_pac ... ang_tr.zip
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ramco29 yazdı:styles/prosilver/imageset'te tr dil dosyı eksik aşağıdaki dil dosyasını indirip ilgili yere gönderiniz sorun düzelir
sanırım sorun dil paketinde değil imagelerde.
cevap yaz Türkce olarak görünüyor ancak butonları gözükmüyor.
prosilvere ait imageset/tr butonlarına ihtiyacı var.
imageset içindeki en klasörünü kopyalayıp aynı bölüm içine birde tr klasörü yapmalı.
Bende yukarda sorunun tr butonlarının olmamasından kaynaklandığını belirtmişim fakat yanlış link vermişimdifficulty yazdı:ramco29 yazdı:styles/prosilver/imageset'te tr dil dosyı eksik aşağıdaki dil dosyasını indirip ilgili yere gönderiniz sorun düzelir
sanırım sorun dil paketinde değil imagelerde.
cevap yaz Türkce olarak görünüyor ancak butonları gözükmüyor.
prosilvere ait imageset/tr butonlarına ihtiyacı var.
imageset içindeki en klasörünü kopyalayıp aynı bölüm içine birde tr klasörü yapmalı.

http://www.phpbb.com/files/language_pac ... ver_tr.zip
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ellerine saglık arkadaş.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun arkadaşlar. sorunum çözüldü sayenizde. günlerdir sorun izinlerdemi diye kurcalıyordum. sanırım hatayı ilk forumu ing kurup türkçe dil paketi yüklerken yaptım.
tekrar teşekkürler çok yardımcı oldu...
tekrar teşekkürler çok yardımcı oldu...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir