Üyelere Kendi Grubu Seçimi Verme ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Üyelere Kendi Grubu Seçimi Verme ?
http://www.phpbb.com/customise/db/mod/g ... le_fields/
adresindeki eklentiyi kullanabilirsin. Paket içinde Türkçe dil dosyası da var.
2 farklı yolla üyeler grup seçebilir, özel profil alanları ilişkili olarak veya yönetim panelinden eklenen seçeneklere göre.
Ancak kayıt olurken, güvenlik sebebiyle admin, mod gibi grupları üye olma için gösteremezsin.
adresindeki eklentiyi kullanabilirsin. Paket içinde Türkçe dil dosyası da var.
2 farklı yolla üyeler grup seçebilir, özel profil alanları ilişkili olarak veya yönetim panelinden eklenen seçeneklere göre.
Ancak kayıt olurken, güvenlik sebebiyle admin, mod gibi grupları üye olma için gösteremezsin.
ama ben seçeceği grubun ismini profilinde görünmesini istiyorum yani postbit'inde .
peki şöyle olabilirmi . kendi rütbesini kendi seçecek yani beşiktaş rütbesini kendi seçecek.
yani hangi grup veya rütbeye sahipse postbit veya profilinde gözükecek...
yada şöyle Mesaj Panosu Yöneticisi yazısını gibi çıkacak ama resim gözükecek...
YANİ YAZI DEĞİLDE BEŞİKTAŞ GRUBU VEYA RÜTBEYE SAHİPSE ONUN RESİMİ ÇIKACAK
peki şöyle olabilirmi . kendi rütbesini kendi seçecek yani beşiktaş rütbesini kendi seçecek.
yani hangi grup veya rütbeye sahipse postbit veya profilinde gözükecek...
yada şöyle Mesaj Panosu Yöneticisi yazısını gibi çıkacak ama resim gözükecek...
YANİ YAZI DEĞİLDE BEŞİKTAŞ GRUBU VEYA RÜTBEYE SAHİPSE ONUN RESİMİ ÇIKACAK
Varsayılan grup olursa gruba ait rütbeyi gösterir.
En son bplr tarafından 17.05.2010, 00:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Peki arkadaşlar kullanıcı profilinde nasıl grup resmini gösterebilirim . acaba avatarın üstüne ekleme varmı
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
forumbus yazdı:Peki arkadaşlar kullanıcı profilinde nasıl grup resmini gösterebilirim . acaba avatarın üstüne ekleme varmı
Yönetim panelinde rütbe eklersin, gruplara rütbe atarsın. Buna göre kullanıcı varsayılan grubun rütbe resimini alır. "Grup resmi" adlı bir kavram yok.bplr yazdı:Varsayılan grup olursa gruba ait rütbeyi gösterir.
ama gözükmüyor nedense
Söylediğinin eklenti ile ilgisi yok, phpBB3 destek forumlarında bu sorunla ilgili yeni konu açıp sorman gerekir.
Bu forumda bile var, moderatör grubu üyesi moderatör rank image/rütbe resimine sahip.
Bu forumda bile var, moderatör grubu üyesi moderatör rank image/rütbe resimine sahip.
ben anlatamıyorum . kullanıcı proflinde konum : istanbul yazıyorya senin :--)) bende grup rütbesinin resmini postbite eklemek istiyorum...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir