Kategori Oluşturma Sorunu ACİL YARDIM

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
RipLoad
Kayıtlı Kullanıcı

Kategori Oluşturma Sorunu ACİL YARDIM

Mesaj gönderen RipLoad »

merhabalar,
arkadaşlar ben ilk defa phpbb 3 kullanıcam.Fakat bir sorun oldu ne hikmetse oluşturduğum kategori ve forumlar görünmüyo :(
Ne yapmam gerektiği konusunda acil yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Kategori Oluşturma Sorunu ACİL YARDIM

Mesaj gönderen Evrek4 »

Acil demene gerek yok zaten gördüçe yardım ediyoruz.
İlk kategori'yi sildin mi? Silmediysen forum açarken forum izinleri kısmında kategori iznlerini ordan kopyalarsın. Forumlar için de ilk forumunuz dan izinleri kopyalamalısın.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kategori Oluşturma Sorunu ACİL YARDIM

Mesaj gönderen Ademx33 »

Evet herkes sırasıyla aynı yollardan geçiyor bende geçmiştim aynı soruları sormuştum. Her girişimde başlangıçtan bugüne geldiğim aşamaları sorduğum veya katkı yaptığım TÜM MESAJLARIMA bakarım. Eğer yeniyseniz biraz siteyi karıştırın sizin sorduğunuz ve de sorabileceğiniz istisnasız her soru daha önce mutlaka sorulmuştur. Sorulmayan bir soru kalmamıştır sadece ararken doğru kelimelerle aramanız gerekmektedir. Bu konudaki sıkıntıların için YENİ KATEGORİ AÇMA diye aratırsan daha çok kaynak bilgi veya resim bulabilirsin.
İşte bununla ilgili en son sorulan bir sayfada verdiğim cevap ve başka diğerleri var herhangi birinden başlayabilirsin. İyi paylaşımlar dilerim..

1 : Buraya Tıkla
2 : Buraya Tıkla
3 : Bu sitenin hiç forumu yok uyarısı... için buraya bakınız
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir