Yönetim Kontrol Paneline geçişte hata...

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
gidamuhendisi
Kayıtlı Kullanıcı

Yönetim Kontrol Paneline geçişte hata...

Mesaj gönderen gidamuhendisi »

phpbb3 son sürüm'e seo işlemi uyguladım. Fakat sorunun seo işlemiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, sanırım tema ile alakalı bir sorun. Çünkü sonradan eklediğim temayı pasif hale getirip, prosilver'ı aktif hale getirdiğimde sorun çözümleniyor.

Sorunum şu;

Mesela forumumda duyurular şeklinde bir bölüm var. Bu bölüme tıkladığımda link'im şu şekilde değişiyor;

www.---.com/duyurular/

Buraya kadar sorun yok, fakat duyurular'a girdikten sonra footer kısmında "yönetim paneline giriş" butonuna tıkladığımda browser'da görünen link şu şekilde oluyor;

www.---.com/duyurular/adm/vs............

Doğal olarakta sayfa bulunamadı hatası alıyorum. Fakat prosilver temasına geçtiğimde, yine aynı bölüme girip, yonetim paneline giriş butonuna bastığımda böyle bir hata almıyorum.

Temamı değiştirmeden, çözümü nasıl sağlayabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yönetim Kontrol Paneline geçişte hata...

Mesaj gönderen difficulty »

arkadaşlarımızın bakabilmesi için tam adresi vermelisiniz.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Tema için SEO eklentisi değişikliklerini yapmamışsın. Seo eklentisinin kurulum dosyasında prosilver için değişiklikler var, o değişiklikleri yaparsan düzelir. Sadece yönetim paneli değil, konu açma vs. gibi fonksiyonlarda bu şekilde oluyor genelde.
gidamuhendisi
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen gidamuhendisi »

Çok teşekkür ederim. Seo kurulumunda prosilver temasında yapmam gereken değişiklikleri, kullandığım tema içinde uyguladım ve sorunum çözüldü.

Çözüme ulaşmam konusunda fikir verdiğiniz için tekrar çok teşekkür ederim.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 6 misafir