forum resimcikleri
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
forum resimcikleri
Katagorilerin altına actım forumlara forum resmi ekleniyor ya hani ben oraya resmin ULR sini veritorum böyle resim yok diyor img ye yukluyorum lign veriyom gine aynı diyor sorun nedir acaba phpBB3.0.5 Guncel forum kullanıyorum
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: forum resimcikleri
resmi forumda bir dosyanın içine at. resmin bağlantısını ordan ver.
tüm linke gerek yok örneğin images dosyasına resimcik adında bir resmi atıp images/resimcik.gif yazabilrsin
tüm linke gerek yok örneğin images dosyasına resimcik adında bir resmi atıp images/resimcik.gif yazabilrsin
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
onu nasıl yapacam ayrıntılı anlatırmısın acaba
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
forum resimcikleri
Resimlerini images klasörüne at.
YKP - Forumları Yönet -
Eklemekistediğin bölümü düzenle de
Forum resmi:
phpBB ana klasörüne göre bu forum ile ilişkili olması için eklenecek bir resim.
buranın karşısındaki kutucuğa
Resmin adresini ekle.
/images/resim adı.jpg
Örnek:
/images/duyurular.jpg
YKP - Forumları Yönet -
Forum resmi:
Resmin adresini ekle.
/images/resim adı.jpg
Örnek:
/images/duyurular.jpg
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://img255.imageshack.us/img255/2451/duyurular.png BU RESMİ EKLEMEK İSTİYORUM Duyurula Forumuna forumu duzenle yaptım sonra Forum resmi: phpBB ana klasörüne göre bu forum ile ilişkili olması için eklenecek bir resim kısmına resmin lingini veriyom olmuyo oraya senin dedin sekılde yacam sanırım tam olarak ne yazayım verdim resem uygula onu yolla bana nasıl yaptını görunce anlarım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
İstediğin resmi pcye kaydet ve şu adımları izle
YKP - Forumları Yönet -
Forum resmi:
Resmin adresini ekle.
/images/resim adı.jpg
Örnek:
/images/duyurular.jpg
YKP - Forumları Yönet -
Forum resmi:
Resmin adresini ekle.
/images/resim adı.jpg
Örnek:
/images/duyurular.jpg
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Merhabalar, bende foruma forum resimleri ekledim, ilk günlerde normaldi, ama dün baktım üste kaymış, forumda bir değişiklikte yapmadım, sizce neden kaynaklanıyor olabilir ve düzeltmenin bir yolu varmıdır ?
Merhabalar, bende foruma forum resimleri ekledim, ilk günlerde normaldi, ama dün baktım üste kaymış, forumda bir değişiklikte yapmadım, sizce neden kaynaklanıyor olabilir ve düzeltmenin bir yolu varmıdır ?
Bu forumda soruma cevap verebilecek birileri yok mu ?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
öncelikle söyleyim anladıgım bir konu değil.
ancak birşey yapmadan bozulmasıda pek mümkün değil.
yedeklemeleri geri yükleme gibi bir işlem felan uyguladınmı?
yada forumun dosyaları ile yada boyutlarıyla felan oynamıs olabilrmisin?
ancak birşey yapmadan bozulmasıda pek mümkün değil.
yedeklemeleri geri yükleme gibi bir işlem felan uyguladınmı?
yada forumun dosyaları ile yada boyutlarıyla felan oynamıs olabilrmisin?
yok hiçbirşeyle oynamadım, sadece tek değişiklik yeni bir moderatör ekledim foruma, bu 2-3 gün içerisinde, forumun yapısıyla falan oynamadım, serverla alakalı bir sorun olabilirmi ? resimleri kaldırıp yine ekledim yine aynı oluyor.
Bazen şu anda yaptığın bir işlemin kötü sonucu hemen karşına çıkmayabiliyor. 1 hafta 10 gün sonra yeni bir işlem yaptığında sana orada ÖNBELLEĞİ TEMİZLE ya da TEMALARI YENİLE diyorlar yapar yapmaz bir bakıyorsun tüm sistemin alt üst olmuş. Onun için her değişiklikten sonra yenilemeleri takip etmeli yoka sorunun kaynağını tespit etmek daha da zorlaşıyor. OveralHeader.html de yaptığım ufak bir değişiklik te benim sitemin çerçeveleri kaymıştı bir harften dolayı..
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bu konu ile ilgili bende aktif sorun yaşıyorum. Yönetim panelinde resimi görebiliyorum ancak Forum da resim çıkmamakta. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
YKP ana sayfadan İstatistikler bölümünün alt kısmındaki seçeneklerden önbellek temizliği yapın.erolyolsal yazdı:Bu konu ile ilgili bende aktif sorun yaşıyorum. Yönetim panelinde resimi görebiliyorum ancak Forum da resim çıkmamakta. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir