İsteyene Logo
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: İsteyene Logo
bende istiyorum
bende bi banner istiyorum sitemin rengine göre
www.oyunbayi.tk
bu siteye göre silkroad online knight online ve metin2 ile ilgili bi banner istiyorum yardımcı olursanız çoooook sevinirim
www.oyunbayi.tk
bu siteye göre silkroad online knight online ve metin2 ile ilgili bi banner istiyorum yardımcı olursanız çoooook sevinirim

bende logo istiyorum
prosilver Special Edition kullanmaya başlıyacam bu temaya uygun güzel birl logo
çalışmalarınızda başarılar dilerim
şimdiden teşekürler
prosilver Special Edition kullanmaya başlıyacam bu temaya uygun güzel birl logo
çalışmalarınızda başarılar dilerim
şimdiden teşekürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Counter Strike 1.5 web siteme Logo istiyorum. Logoyu yapacak arkadaş http://www.dostcs.com adresine girerek tema rengine uygun yaparsa sevinirim.
*YapıLabiLirse Flash istiyorum.
* Counter Strike Resminin üzerine büyük puntoLarLa "DostCs" orta büyükLükte "KaLiteLi Ortam ArayanLara..." yazısı istiyorum
* Dostcs yazısındaki "o" harfi Sniper zoomu şekLinde oLabiLir
* Mümkünse Siyah AğırLıkLı bir Resim oLsun.
Şimdiden Teşekkür ederim.
.
*YapıLabiLirse Flash istiyorum.
* Counter Strike Resminin üzerine büyük puntoLarLa "DostCs" orta büyükLükte "KaLiteLi Ortam ArayanLara..." yazısı istiyorum
* Dostcs yazısındaki "o" harfi Sniper zoomu şekLinde oLabiLir
* Mümkünse Siyah AğırLıkLı bir Resim oLsun.
Şimdiden Teşekkür ederim.
.
İşinizi görür mü bilmiyorum ama zamanında Banner Maker Pro isimli bir program kullanıyordum.esato yazdı:arkadaşlar banner yapma programını söyleseniz kendimiz yapsak sizde bizde uğraşmasak çok iyi olmaz mı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir