Sorun nedir nerede hata yapıyorum?
------------------------------
Ana sayfada çıktı. Ancak tıkladığımda ise karşıma mesajlar değil YKP genel penceresi geliyor. mesajlar ile alakalı birşey yok.

3.0.4 kullanıyorum. Siteye üye olurken şart koşulmuş illa ki site adresi yazılacak diye. SpyPm konusunu sitemin kullanıcılarının görmesni bilmesini istemediğimden belirtmek istemedim.DostlarClup yazdı:merhaba divide
profilinizdeki sitenin adresi herhalde sanırım galiba microsoft.com bill gates'indi![]()
dogru site adresinizi eklerseniz en azından sürüm vs bilgilerine bakardık.
eger kurulumu belirtilen phpbb3 sürümüne hatasız yapabilirsen sorun vermesi cıkarması imkansızdır.
3.0.4 mavilim-2 ye sorunsuz kurdum. bir önceki mesajımda bulunan konudaki linkte bulunan mod u.
root/includes/acp/acp_pm_spy.php,divide yazdı:Şimdi birşey gözüme çarptı. install.txt dosyasında
copy root/acp/acp_prvmsg.php to acp/acp_prvmsg.php
copy root/acp/info/acp_prvmsg.php to acp/info/acp_prvmsg.php
copy root/adm/style/acp_prvmsg.html to adm/style/acp_prvmsg.html
yazıyor. Buradaki ACP denilen dosya rootta yok. onları nereye atacam?
includes'in içinemi atmam gerekiyor. Zira öyle yaptım ancak sonuç alamaım.
Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
Değişiklikleri yanlış yapıyorsunuz veya yazı düzenleyiciniz (text editör) uyumsuz. Notepad++ kullanmanızı öneririm.FrmZeytinDali yazdı:ykardakı hatayı vermeye başlıyo tr/acp/comoon.php de degişiklik yapncaKod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
nasıl çözerim bu hatayı bu arada mod calışıyo bu hata varken turkce oluyo dosyayı yenileyince hata kidiyo haliyle turkcede
Evet doğru diyorsun kardeşim bu konuda sana katılıyorum yanlız bu mod küçük siteler için gereksiz doğrudur yanlız büyük siteler için gerekli bence çünkü güvenlik açısından gerekli ve yinede emeğe saygı demek lazım.Merhabalar Arkadaşlar;
Öncelikle iyi çalışmalar hayırlı mesailer dilerim.
Yukarıda paylaşılan mod belli bir emeğin ürünü olabilir ama benim şahsi görüşüm forum adabına yakışmayan bir mod adı üstünde özel mesaj!!!
sitelerinde yönetici konumunda görev alan arkadaşların üyeleri bu modu gördükten sonra nasıl rahat olabilirki bence forum adabına yakışmayan bir mod yinede emeğe saygı için teşekkür edilebilir sadece
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir