[MOD][phpBB 3.0.2] Simple ACP PM Read / YKP Özel Mesaj Okuma

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
divide
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [MOD][phpBB 3.0.2] Simple ACP PM Read / YKP Özel Mesaj Okuma

Mesaj gönderen divide »

Paylaşandan, sorulara cevap verenlerden öncelikle çok teşekkür ederim. Yanlnız ben beceremedim. Denilen herşeyi harfiyen yaptım. Önce dosyaları ftp ye attım ardından gerekli değişiklikleri yaptım. Modül eklemeye geldim ekledim ancak bu özel mesajlar sekmesi pşyasaya çıkmıyor. erişemiyorum. Modül ekleden ACP_PRVMSG yazarak ekledim. Ardından etkin yaptım. hızlı araşlardan ö. mesajlar yazıyordu onu seçtim YKP Ana sayfası na ekle dedim eklendi. Ancak çıkmıyor. Ana sayfada herhangibir Özel mesajlaşma diye bir sekme yok malesef.

Sorun nedir nerede hata yapıyorum?
------------------------------
Ana sayfada çıktı. Ancak tıkladığımda ise karşıma mesajlar değil YKP genel penceresi geliyor. mesajlar ile alakalı birşey yok. :(
DostlarClup
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DostlarClup »

merhaba divide
profilinizdeki sitenin adresi herhalde sanırım galiba microsoft.com bill gates'indi :roll:
dogru site adresinizi eklerseniz en azından sürüm vs bilgilerine bakardık.
eger kurulumu belirtilen phpbb3 sürümüne hatasız yapabilirsen sorun vermesi cıkarması imkansızdır.
3.0.4 mavilim-2 ye sorunsuz kurdum. bir önceki mesajımda bulunan konudaki linkte bulunan mod u.
divide
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen divide »

Şimdi birşey gözüme çarptı. install.txt dosyasında

copy root/acp/acp_prvmsg.php to acp/acp_prvmsg.php
copy root/acp/info/acp_prvmsg.php to acp/info/acp_prvmsg.php

copy root/adm/style/acp_prvmsg.html to adm/style/acp_prvmsg.html

yazıyor. Buradaki ACP denilen dosya rootta yok. onları nereye atacam?

includes'in içinemi atmam gerekiyor. Zira öyle yaptım ancak sonuç alamaım.
divide
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen divide »

DostlarClup yazdı:merhaba divide
profilinizdeki sitenin adresi herhalde sanırım galiba microsoft.com bill gates'indi :roll:
dogru site adresinizi eklerseniz en azından sürüm vs bilgilerine bakardık.
eger kurulumu belirtilen phpbb3 sürümüne hatasız yapabilirsen sorun vermesi cıkarması imkansızdır.
3.0.4 mavilim-2 ye sorunsuz kurdum. bir önceki mesajımda bulunan konudaki linkte bulunan mod u.
3.0.4 kullanıyorum. Siteye üye olurken şart koşulmuş illa ki site adresi yazılacak diye. SpyPm konusunu sitemin kullanıcılarının görmesni bilmesini istemediğimden belirtmek istemedim.
DostlarClup
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DostlarClup »

divide yazdı:Şimdi birşey gözüme çarptı. install.txt dosyasında

copy root/acp/acp_prvmsg.php to acp/acp_prvmsg.php
copy root/acp/info/acp_prvmsg.php to acp/info/acp_prvmsg.php

copy root/adm/style/acp_prvmsg.html to adm/style/acp_prvmsg.html

yazıyor. Buradaki ACP denilen dosya rootta yok. onları nereye atacam?

includes'in içinemi atmam gerekiyor. Zira öyle yaptım ancak sonuç alamaım.
root/includes/acp/acp_pm_spy.php,
root/includes/acp/info/acp_pm_spy.php,
evet includes içindeki >> acp içine >> acp_pm_spy.php
includes >> acp içindeki >> info içine >>acp_pm_spy.php atacaksın ftp den.
divide
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen divide »

teşekkür ederim ilgilendiğin için Clup. Bu mod'u kurmaktan vazgeçtim. Sizin bu konu altında verdiğiniz linkteki mod u yükledim sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

bende güncelleyeyim dedim bu sefer "kime" bölümünde ilk mesajda kim varsa hepsi ondan oldu :(
blogcu
ayna
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ayna »

Yaf teşekür ederiz mod için de...
Benim bir problemim var...
Bu klasöürn içindeki...
İnstal belgesini Türkçeleştirecek olan yokmu...
Çünki ben anlamıyorum...
Yani altına ekle veya üstüne ekle diyor ya...
Orda yanlıs yapıyorum...
Size zahmet ilgilenirseniz sevinirim...
mustang
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD][phpBB 3.0.2] Simple ACP PM Read / YKP Özel Mesaj O

Mesaj gönderen mustang »

Paylaşım için teşekkürler.
FrmZeytinDali
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FrmZeytinDali »

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
ykardakı hatayı vermeye başlıyo tr/acp/comoon.php de degişiklik yapnca :( nasıl çözerim bu hatayı bu arada mod calışıyo bu hata varken turkce oluyo dosyayı yenileyince hata kidiyo haliyle turkcede :(
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

FrmZeytinDali yazdı:

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/common.php:1)
ykardakı hatayı vermeye başlıyo tr/acp/comoon.php de degişiklik yapnca :( nasıl çözerim bu hatayı bu arada mod calışıyo bu hata varken turkce oluyo dosyayı yenileyince hata kidiyo haliyle turkcede :(
Değişiklikleri yanlış yapıyorsunuz veya yazı düzenleyiciniz (text editör) uyumsuz. Notepad++ kullanmanızı öneririm.
Kullanıcı avatarı
aligünel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aligünel »

bu moda toplu silme yokmudur acaba arkadaşlar yardımcı olabilecek varmıdır.
Tamer Bilen
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Tamer Bilen »

Merhabalar Arkadaşlar;
Öncelikle iyi çalışmalar hayırlı mesailer dilerim.
Yukarıda paylaşılan mod belli bir emeğin ürünü olabilir ama benim şahsi görüşüm forum adabına yakışmayan bir mod adı üstünde özel mesaj!!!
sitelerinde yönetici konumunda görev alan arkadaşların üyeleri bu modu gördükten sonra nasıl rahat olabilirki bence forum adabına yakışmayan bir mod yinede emeğe saygı için teşekkür edilebilir sadece
Kullanıcı avatarı
aligünel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aligünel »

Merhabalar Arkadaşlar;
Öncelikle iyi çalışmalar hayırlı mesailer dilerim.
Yukarıda paylaşılan mod belli bir emeğin ürünü olabilir ama benim şahsi görüşüm forum adabına yakışmayan bir mod adı üstünde özel mesaj!!!
sitelerinde yönetici konumunda görev alan arkadaşların üyeleri bu modu gördükten sonra nasıl rahat olabilirki bence forum adabına yakışmayan bir mod yinede emeğe saygı için teşekkür edilebilir sadece
Evet doğru diyorsun kardeşim bu konuda sana katılıyorum yanlız bu mod küçük siteler için gereksiz doğrudur yanlız büyük siteler için gerekli bence çünkü güvenlik açısından gerekli ve yinede emeğe saygı demek lazım.
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Kesinlikle küçük siteler için gereksiz. sql sorgusundan başka birşey değil. Büyük siteler için host yada sunucu özelliklerinize göre gerçekten olmazsa olmaz bir mod diyebilirim. 3 yıldır kullanıyorum neredeyse mutlaka üye sayısı çok olan sitelerde vede aynı alanda olan diğer sitelerin yöneticilerinin gelipte özel mesajlarla kimlere reklam yaptığını rahatça görebiliyorsunuz.
Yeni bir güne gülümse !
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir