Topic İcon Anlamları

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
GoLYaD
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Topic İcon Anlamları

Mesaj gönderen GoLYaD »

Selamun Aleyküm;
Bu konu hakkında sitede arama yaptım ama bilgiye ulaşamadım. Belki gereksiz ama sormak istediğim şu.

Konu başlıklarında:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
topic_read.gif

ve

topic_read_mine.gif

Şeklinde iki farklı ikon çıkıyor. ikinci çıkan yıldızlı ikonun anlamı nedir? neden yıldızlı çıkar? bunu öğrenmek istedim incelememe rağmen farkedemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Topic İcon Anlamları

Mesaj gönderen Dn_35 »

resmini gösterdiğin 2. ikon noktalı başlık olduğunu gösterir.

Kısaca o başlıkta senin mesajının olduğu anlaşılır.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Eski bir konuyu hortlattım ama valla aynen seninkine benzer bir sorun da benim var. Bu yıldızlıyı öğrendiğim iyi oldu bende merak ediyordum soracaktım uzun zamandır aklımdaydı. Çünkü hem onu hem de böyle tik işareti gibi bişey var esas onu soracaktım burası tam yeri olarak rastgeldi. O yuvarlak dairenin ortasında 45 derece açıyla duran tik işareti gibi bişey var şimdi başka yerden link versem sonra şekli değişir anlaşılmaz diye tarif ediyorum. O tik işareti nedir? İçi bazen kırmızı oluyor tüm mesajları okuduğum halde gitmiyor nedendir bende anlamadım. Şimdiden teşekkürler..
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

forum_link.gif
forum_link.gif (734 Byte) 1152 kere görüntülendi
sözünü ettiğin ikon bu mu?
bu bağlantı ikonudur.
seni atadıgın bir sayfaya yönlendirir.
YKP deki forumları olustrma bölümnden istediğin sayfaya yani linke yönlendirme yapabilrsin.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Yok onu biliyorum taşınan başlıklarda falan ona benzer bir şeyler oluyor benim bahsettiğim biraz daha farklı bir şey az önce yükledim imageshack e , normalde böyle bir buton yokmuş sanırım, sadece kendi mesajlarıma özel bir durum ama yinede değişik bişey. işte bu buton :

Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir