Mesaj Sayısına Göre Özel Mesaj Yollama
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Mesaj Sayısına Göre Özel Mesaj Yollama
Forum içerisinde çok aradım belkide gözümden kaçtığı için göremedim ama bu modu bulmam lazım arkadaşlar.
Örneğin 10 mesajı olmayan üye özel mesaj gönderemesin.
Örneğin 10 mesajı olmayan üye özel mesaj gönderemesin.
Re: Mesaj Sayısına Göre Özel Mesaj Yollama
Merhaba,
10 mesajın üstündeki üyelere farklı bir rütbe verip normal kayıtlı kullanıcıların özel mesaj gönderme özelliğini kısıtlamak çözüm olabilir mi?
10 mesajın üstündeki üyelere farklı bir rütbe verip normal kayıtlı kullanıcıların özel mesaj gönderme özelliğini kısıtlamak çözüm olabilir mi?
Hocam Sen diyorsan tabii ki olabilir ancak bunu nasıl yapacağımıda tarif edersen çok sevinirim.
Genel > Site Konfigürasyonu > Kullanıcı Kayıt Ayarları> Yeni Üye Mesaj Sınırı kısmına 10 (veya kaç mesaj da olmasını istiyorsanız) yazıyorsunuz...farketmez yazdı:Hocam Sen diyorsan tabii ki olabilir ancak bunu nasıl yapacağımıda tarif edersen çok sevinirim.
Daha sonra;
Kullanıcılar ve Gruplar> Gruplar > Grup İzinleri kısmından Yeni kayıtlı kullanıcılar olanı seçip açılan ayar penceresinde Rol kısmını Standart Özellikler seçip hemen sağdaki Gelişmiş İzinler linkini tıkladıktan sonra açılan pencerede Özel Mesajlar sekmesine gelip en alttaki Özel mesaj gönderebilir seçeneğini Hayır diye işaretleyebilirisiniz.
Emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum sağol.
VSaBaH yazdı: Genel > Site Konfigürasyonu > Kullanıcı Kayıt Ayarları> Yeni Üye Mesaj Sınırı kısmına 10 (veya kaç mesaj da olmasını istiyorsanız) yazıyorsunuz...
Bu Kısmı Bulamadım Hocam Kullanıcı kayıt ayarlarına geliyorum ama yeni üye mesaj sınırı kısmı yok
Yok mu? Şayet resimde gösterdiğim seçenek yok ise phpBB sürümünüz eskidir ve güncellemeniz gerekebilir.farketmez yazdı:VSaBaH yazdı: Genel > Site Konfigürasyonu > Kullanıcı Kayıt Ayarları> Yeni Üye Mesaj Sınırı kısmına 10 (veya kaç mesaj da olmasını istiyorsanız) yazıyorsunuz...
Bu Kısmı Bulamadım Hocam Kullanıcı kayıt ayarlarına geliyorum ama yeni üye mesaj sınırı kısmı yok
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Malesef O Kısım Yok Bende benim forum sürümüm 3.0.5 güncelleme yaptığım takdirde bir sorun yaşarmıyım eklentilerin kaybolma riski varmıdır acaba.
her güncelleme ile modları hemen hemen tekrar kurmak ve tekrar ayarlamak gerekiyor ve kullandığın temanında güncelleme yaptığın versiyonla uyumlu olması gerekiyor.ilk önce 3.0.5 den 3.0.6 ya sonra 3.0.7 ye sonra 3.0.7 pl1 güncellemen gerekiyor,sky line 3.0.7 tema için adres skyline 3.0.7 versiyon 1.0.6farketmez yazdı:Malesef O Kısım Yok Bende benim forum sürümüm 3.0.5 güncelleme yaptığım takdirde bir sorun yaşarmıyım eklentilerin kaybolma riski varmıdır acaba.
anlam veremediğim şekilde bu çalışmıyor malesef...
açtığım bir test kullanıcısıyla özel mesaj atıyorum mesajlar gidiyor
açtığım bir test kullanıcısıyla özel mesaj atıyorum mesajlar gidiyor

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir