Sadece Yetkisi Olanların Görebileceği Ana Kategori-Forum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Alpiral
Kayıtlı Kullanıcı

Sadece Yetkisi Olanların Görebileceği Ana Kategori-Forum

Mesaj gönderen Alpiral »

Merhabalar,
Bir kategorinin ve onun içindeki forumların, yetkisi olmayanlar tarafından görülmemesini istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım?

Ayrıca yukarıdaki sorumdan bağımsız olarak, belirli bir foruma sadece yetkisi olanların başlık açabilmesini istiyorum. Bu nasıl gerçekleşebilir?

Yardım ederseniz sevinirim.
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Sadece Yetkisi Olanların Görebileceği Ana Kategori-Forum

Mesaj gönderen satcell »

Grup forum izinlerinden İzinleri ayarla Forumu görüntüleyebilir,Yeni başlıklar açabilir seçenekleri var yada forumlardan düzenleden herbir foruma Forum şifresi vererek de olabilir
Kullanıcı avatarı
chingachgook
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen chingachgook »

Alpiral yazdı:Merhabalar,
Bir kategorinin ve onun içindeki forumların, yetkisi olmayanlar tarafından görülmemesini istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım?

Ayrıca yukarıdaki sorumdan bağımsız olarak, belirli bir foruma sadece yetkisi olanların başlık açabilmesini istiyorum. Bu nasıl gerçekleşebilir?

Yardım ederseniz sevinirim.
Bir arkadaş daha önce vermişti.Şu an başlığı hatırlayamıyorum.Ben de word belgesine kaydetmiştim.O word dosyasını senin için upload ettim.Umarım işine yarar.Selamlar.
İNDİR:
http://shareflare.net/download/35846.35 ... .docx.html
Her türlü program,istek-sorun hattı bu sitede,
http://www.forumincisi.com
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Grup Forum İzinlerinden her iki isteğinizi kolaylıkla yapmanız mümkün.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir