Portal ve Bütünleşik PhpBB Forum

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ntrldude
Kayıtlı Kullanıcı

Portal ve Bütünleşik PhpBB Forum

Mesaj gönderen ntrldude »

Arkadaşlar merhaba

Ben aynen bu site gibi bir portal kurmak istiyorum. Kuracağım portal

Portal site tarafı ve forum olarak 2 ana modül şeklinde çalışmalı phpbb forum ve portal bu formata müsait sanırsam portal kısmından üye olanlar aynı login sistemi ile forumdada giriş yapabilmeli
bunun yanında portal tarafında farklı kategorilerde makaleler, anketler, yazılan makalelere yorumlar, ziyaretçi derteri, videolar, etkinlikler, duyurular, sıkça sorulan sorular, admin kontrollü üye sistemi gibi
bir çok modül oluması gerek

bu sistemi phpbb ile kurmam mümkünmü mümkün ise hangi scriptleri ve mod ları kullanmam gerek önerileriniz nelerdir

Teşekkür ederim iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
Sylar
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Portal ve Bütünleşik PhpBB Forum

Mesaj gönderen Sylar »

2 sene geçmiş ancak cevaplanmamış.
Aynı soruyu soracaktım, konu açmaya gerek kalmadı böylece.

Yardımcı olabilirse birileri, çok makbule geçecek.
KarGoManiA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Portal ve Bütünleşik PhpBB Forum

Mesaj gönderen KarGoManiA »

http://www.portalxl.nl/ indirip kurabilirsiniz
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir