Yeni Tema Sorunu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Yeni Tema Sorunu
Arkadaşlar ben yeni tema yükledim. Ama temada "Yeni Başlık vb." gibi butonlar yok. Bundan dolayı sitede yeni konu vb. şeyler açamıyorum. Bunun çözümü nedir. Yardım ederseniz sevinirim...
Re: Yeni Tema Sorunu
temayı yenile,şablonları yenile,görüntü kümelerini yenile,tarayıcının çerezlerini sil
Çerezleri nasıl silebilirim.
Olmuyor...
kullandığın gezegen temasında butonlar var görünüyor,cevapla butonu görünüyor temanda.çerezleri hangi tarayıcıyı kullanıyorsan o tarayıcının çerezlerini silmelisin
Sorun izinlerle alakalı olabilir, forum izinlerini kontrol edin.
Yeni tema olmayınca gezegen temasına döndümsatcell yazdı:kullandığın gezegen temasında butonlar var görünüyor,cevapla butonu görünüyor temanda.çerezleri hangi tarayıcıyı kullanıyorsan o tarayıcının çerezlerini silmelisin

Ben tarayıcıya göre çerezkeri nasıl silicem bunu biraz daha geniş anlatabilir misin?
Gezegen den farklı bir tema ise ve yapımcısı yabancı ise muhtemelen Türkçe butonları yoktur.
ftp de styles/tema adı/imageset/en klasörünün adını tr olarak değiştir.
ftp de styles/tema adı/imageset/en klasörünün adını tr olarak değiştir.
Onu yaptım ama olmadı...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir