Merhaba arkadaşlar,
Forumumda son 2-3 günde konular/mesajlar kayboluyor ve bi bakıyorsun tekrar gelmiş vaziyette oluyor.
Aynı zaman içerisinde örneğin;
12.11.2010 tarihinde açtığım konu kaybolmuyor, ama 19.10.2010 da açılan konu kayboluyor. Akşam bir bakıyorsun foruma 19.10.2010 da açmış olduğun konu sorunsuz biçimde görünüyor. 06.11.2010'da çöp kutusuna taşıdığın konular tekrar yerlerine geliyor.
Bazı konuların içindeki mesajlarda akşam silinmiş gibi görünüyor, sabah bakıyorsun konu da problem yok, mesajların hepsi sorunsuz biçimde.
Çok garip bir durumla karşılaştım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Forumda Konu ve Mesajların Kaybolup Geri Gelmesi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Forumda Konu ve Mesajların Kaybolup Geri Gelmesi
Yedeklemeleri geri yükleme felan mı yapıyorsun?
Sitede bir ara sorunlar oluşmuştu. Bilgisayarımda bulunan bir yedeği geri yüklemek zorunda kaldım. Onun dışında da yedekleri geri yükleme işlemi yapmadım.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hostun yedeklemeleri geri yükleme yapıyor olabilir.
Herhangi bir mod felan kurdunmu?
Eğer düzelme olmazsa Hostunla konuşup durumu sorabilirsin.
Herhangi bir mod felan kurdunmu?
Eğer düzelme olmazsa Hostunla konuşup durumu sorabilirsin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
edit
En son kerim usta tarafından 15.11.2010, 21:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
13.11.2010 tarihli yedeği geri yükledim siteye bugün sabah. Herhangi bir sorun yokken akşama doğru sorunlar oluştu ve anlattığım gibi olaylar olmaya başladı.
@difficulty
Bir mod kurmadım ama kendiliğinden kuruluyorsa bilmiyorum.
@difficulty
Bir mod kurmadım ama kendiliğinden kuruluyorsa bilmiyorum.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mod kurmadım diyorsun peki dosyalarla oynadın mı?
yani dosyalarda bir değişiklik vs yaptın mı?
mod kendiliğinden kurulmaz.
şüphelendiğin başka birşey yoksa sorun söylediğim şeylerden kaynaklanıyor olabilr.
benm başıma gelmişti.
hostumda sorun cıkmıs ve yedekleri geri yüklemişler.
yani dosyalarda bir değişiklik vs yaptın mı?
mod kendiliğinden kurulmaz.
şüphelendiğin başka birşey yoksa sorun söylediğim şeylerden kaynaklanıyor olabilr.
benm başıma gelmişti.
hostumda sorun cıkmıs ve yedekleri geri yüklemişler.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir