phpBB3'e youtube video eklemek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: phpBB3'e youtube video eklemek
çok sağol sorunsuz çalışıyor
Merhaba arkadaşlar bu BBkodları bundan sonra yüklenecek link verilecek videolar için bir izin verme sınır belirleme ayarı mı oluyor yoksa her film için tek tek böyle kod mu ayarlamalıyız ? Eğer bunu biz yapıyorsak üyeler yapamayacak mı ?.. şimdiden cevap vereceklere teşekkür ederim... iyi günler..
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bir sınırlama yok bunda ve bbcode eklemeyi izinler listesinden hangi gruba ekleyebilir izni vermişsen onlar ekleyebilir.
örnegin üyeler için bbcode ekleyebilir dersen üyelerde bbcode ekleyebilir
örnegin üyeler için bbcode ekleyebilir dersen üyelerde bbcode ekleyebilir
paylaşım için tşkler
ben ekliyorum, video gözüküyor ama izlenmesinde hata veriyor. ?
izlerken hata oluyor nedense.
En son izzet37 tarafından 25.01.2013, 03:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bende de zararlı içeirik olarak göründü . metin i tekrar düzenleyebilir miyiz
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kurulumda güvenlik uyarısı verdi bazı kodlarla ilgili.
Ama kurulumu devam ettirmeyi seçince kodları elle ekleyince video gösterildi postlarda.
Bende kod eklemek için buton çıkmadı post sayfasında...
Teşekkürler.
Ama kurulumu devam ettirmeyi seçince kodları elle ekleyince video gösterildi postlarda.
Bende kod eklemek için buton çıkmadı post sayfasında...
Teşekkürler.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hoca teşekkürler ama bu mod ile zaten bunları bbcode yapmadan direk video linki ile videoyu sitede yayınlayabiliyoruz...
viewtopic.php?f=34&t=17996&hilit=auto+video
viewtopic.php?f=34&t=17996&hilit=auto+video
CitLemBiK yazdı:Bende konuya ek yapmak istiyorum , yeni baslik acmak yerine asagida verecegim bilgiler daha yararli olabilir sanirim...
Öncelikle belirteyim kaynak ben degilim ISTE BURASI
Youtube video eklemek icin...
Kod: Tümünü seç
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v={SIMPLETEXT}[/youtube]
Kod: Tümünü seç
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{SIMPLETEXT}"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{SIMPLETEXT}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
CitLemBiK
süper oldu

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir