Kayıt Sayfası

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kayıt Sayfası

Mesaj gönderen lordtiger61 »

Arkadaşlar kayıt sayfasına bir uyarı bölümü kuymak istiyorum sadece kayıt sayfasında gözükecek. ucp_register.html şablonunda düzenleme yapıyorum kayıt sayfasına gidince hata veriyor neden acaba? Nereden bu düzenlemeyi yapmalıyım?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Kayıt Sayfası

Mesaj gönderen ESQARE »

Dosyaları düzenlemek için Notepad++ gibi utf-8 No-Bom destekli editörler kullanın. Düz metin olarak kaydederseniz hata verir. Daha önce forumlarımızda belirtilmişti.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ESQARE yazdı:Dosyaları düzenlemek için Notepad++ gibi utf-8 No-Bom destekli editörler kullanın. Düz metin olarak kaydederseniz hata verir. Daha önce forumlarımızda belirtilmişti.
Bende zaten onu kullanıyorum yinede hata veriyor. Şablonları yenile deyince yine hata veriyor yazıyı div olarak nick kısmının üstüne koyuyorum ucp_register da <style> div özellikleri</style> aşşağıyada div komutunu yerleştiriyorum hata veriyor...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Tam olarak eklediğiniz kodu ve çıkan hatayı ekran görüntüsüyle ekleyin bakalım. Böyle bir şey anlaşılmıyor. Sorunu düzgün belirtmediğiniz için diğer utf-8 hatası geldi aklıma.
Resim

Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Eklediğim Kod:

Kod: Tümünü seç

<center><br/> <strong><font face="Times New Roman" color="red">Uyarı:</font> Sitemize İsim-Soyisim üye adları dışında üye olanların üyelikleri kabul edilmeyecektir.</strong></center>
Eklediğim Yer:
ucp_register.html

<!-- IF ERROR -->
	<tr>
		<td class="row3" colspan="2" align="center"><span class="gensmall error">{ERROR}</span></td>
	</tr>
<!-- ENDIF -->

altına.

Aldığım hata:

Kayıt sayfasında:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Şablonları Yenilede:

Devamı...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Şu kodu deneyin:

<div align="center"><br /><strong><span style="font-family: Times New Roman; font-color: #FF0000;">Uyarı:</span> Sitemize İsim-Soyisim üye adları dışında üye olanların üyelikleri kabul edilmeyecektir.</strong></div>
Resim

Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Gene hata verdi...
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Türkçe karakter hatası bu, düzenlemeyi yaptıktan sonra notapadde biçim > Kodla utf-8 without bom seçeneğini işaretlersen bazı karakterlerin bozulduğunu görebilirsin. Soruna sebep olanlar onlar, utf-8 without bom seçtikten sonra o karakterleri düzenleyip kaydetmeyi dene.

Bu da olmazsa dil dosyasına bir ekleme yapıp oradan çekmen gerekecek, şablon yenileme esnasında bu hatayı veriyor Türkçe karakter olunca.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Teşekkürler sorun dil with boomdanmış :)
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir