arkadaşlar forumuma portal kurdum ama resimde olduğu gibi portala girmek menü yok nasıl oluşturabilirim. temam supernova.teşekkürler
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yeni Menü Ekleme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Yeni Menü Ekleme
Muhtemelen overall_header.html dosyasında değişiklik yapman gerekecek, anasayfaya giden bir link ekleyebilirsin forum anasayfa linkinin önüne.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yalnız overall_header'da olmayabilir temalar göre farklılık gösterebilirEvrek4 yazdı:Muhtemelen overall_header.html dosyasında değişiklik yapman gerekecek, anasayfaya giden bir link ekleyebilirsin forum anasayfa linkinin önüne.
eğer notepad++ varsa ctrl+f yapın dosyada bula gelin klasörden temanızın template dosyasını seçin ve aranan kutusuna
Kod: Tümünü seç
U_INDEX
<!-- IF U_PORTAL --><a href="{U_PORTAL}">{L_PORTAL}</a> » <!-- ENDIF -->
Supernova'da overall header'de.lordtiger61 yazdı: Yalnız overall_header'da olmayabilir temalar göre farklılık gösterebilir
Şu kısımdan sonra:
<div style="float: left;">
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum oldu sağolun
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir