vBulletin4 pro [3.0.7]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: vBulletin4 pro [3.0.7]
Merhaba,
Tema 3.0.8 hazır mı acaba?
Tema 3.0.8 hazır mı acaba?
selamlar 3.0.8i bekliyoruz çıkış tarihi bellimi acaba
Bu temayı biraz daha geliştirmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Şu hale sokarsak dahada kullanışlı ve gözde olacaktir.Yapılandırma aşamasından sona temayı yine ekleriz...
Temayi subsilver 2 tabanda geliştiriyorum. Prosilverin kullainici kontrol paneli hoşuma gitmiyor. Subsilver temada gayet şık ve rengarek bi tema olacağından hiç şüpheniz olmasın
Sidebarı bu hale nasıl getirdin ? Yani son mesajların bir bölümünü sidebarda göstermek için hangi modu kullandın?zafer715 yazdı:Bu temayı biraz daha geliştirmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Şu hale sokarsak dahada kullanışlı ve gözde olacaktir.Yapılandırma aşamasından sona temayı yine ekleriz...
Ben uzun süredir yeni bir tema üzerinde çalışıyorum pek çok özelliği VB4'e benzedi. VB4'ün hemen aynısına dönüştürülebilir halde ancak Özcan'ı bekliyorum.Gelirse birlikte yaparız diye düşünüyorum.Pek çok orjinal özellik ekledim, duruma göre yeni bir başlıkta yazarım.
Neyse benim tema şimdilik şu aşamada:
Asıl merak ettiğim viewtopicten yazılan mesajın bir kısmını çekip orada nasıl gösteririrz bilmiyorum açıkcası bildiğin bir yöntem varsa yazar mısın?
Siderbar phpBB Sidebar'ından uyarlama.Yani CSS ve htmlyi aldım içerisine top five modunu yerleştirdim.Avatar düzenlemesi yaptım...Viewtopicten mesajın bir kısmını da çeksem oraya iyi olacak

Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Görsel zenginliği ön planda olan bir çok temada, tarayıcı problemi yaşanmakta, bu tema da malesef bunlardan biri. Mozilla da problemi olmayan tema Explorer ile uyum sağlamıyor, Explorer ile uyum sağlayan Mozilla da sorun çıkarıyor.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Öncelikle böyle güzel bir tema yaptığın için teşekkür ederim.
Bu temanın genişliğini nasıl ayarlayabiliriz acaba ?
CSS dosyasında wrap yazan bölümden genişlik ayarlayıp önbellek temizliği ve tema yenilemesini yapmama rağmen bir değişiklik olmuyor.
--Düzenleme--
Sorunu çözdüm.
Bu temanın genişliğini nasıl ayarlayabiliriz acaba ?
CSS dosyasında wrap yazan bölümden genişlik ayarlayıp önbellek temizliği ve tema yenilemesini yapmama rağmen bir değişiklik olmuyor.
--Düzenleme--
Sorunu çözdüm.
En son XTİMURX tarafından 14.06.2011, 19:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ZeNaNLi yazdı:Görsel zenginliği ön planda olan bir çok temada, tarayıcı problemi yaşanmakta, bu tema da malesef bunlardan biri. Mozilla da problemi olmayan tema Explorer ile uyum sağlamıyor, Explorer ile uyum sağlayan Mozilla da sorun çıkarıyor.
Bunun nedeni explorer ın css ile tam uyumlu olmaması örneğin yeni gelen border kodlarını filan explorer okumuyor ve bir çok temada sorun çıkarıyor kısacası explorer sorun bırakın şu explorer ı en iyisi mozilla

@zafer715
Bu arada anlamadığım birşey var! Tema Özcan'a ait ama arkadaş Özcan'dan izin almadan temayı geliştiriyor telif haklarına aykırı bir durum söz konusu !
@akansu
Özcan yakın zamanda aramıza dönecek...
Temayi bitirdim ama yayınlamıyorum kullanmıyorumda.Temayı yayınlasaydim Esmer Ozcan tarafından yapılmış ve destina tarafından geliştirilmiştir yazıyordu. Kimsenin emegine saygisizlik yapmıyorum. Neyse problem degil. Sitede bisuru tema var kullanırsınız artık.
@zafer715
Bu arada anlamadığım birşey var! Tema Özcan'a ait ama arkadaş Özcan'dan izin almadan temayı geliştiriyor telif haklarına aykırı bir durum söz konusu !
@akansu
Özcan yakın zamanda aramıza dönecek...
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
PhpBB ve kullanılan temaların hiç biri telif hakları kapsamında değerlendirilemez, detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz. (Tema istisnaları; rockettheme vb.)
Mevcut temaları geliştirirken kaynağının belirtilmesi ve imzada asıl yazarın gösterilmesi, tema yaratıcının emeğine karşılık bir teşekkür olarak değerlendirilebilir.
Bir yıla aşkın bir süredir kullanmakta olduğum vietnam kaynaklı bir temada "Akansu"ya ait yalnızca, quick login bar kodlarını kullandığım için bile footer'e ilgili bar'ın kendisine ait olduğunu gösteren imzayı ekleme ihtiyacı duydum. Temayı da biraz geliştirdim fakat yapımcısına ulaşamadım ve yalnızca kullanma gereği uydum.
Neticede ortada kimi zaman günleri alan bir emek var.
Bu nedenle Zafer'i de bu konuda yeteri bilgi almaksızın ve ayrıca henüz bir şey yayınlamadığından dolayı ön yargılı yaklaşıp eleştirmemek lazım diye düşünüyorum. Yayınlasa bile yazar, kaynak ve geliştirenler ortada, belirtilmesi kafîdir. Bu durumda ortada herhangi bir emeğe saygısızlıkta söz konusu olmaz.
Bu arada belirtmek isterim; 4 yıldır kullanmakta olduğum sitemi kapadım, fakat PhpBB'yi takip etmeye ve kendimce destek olamaya amatör bilgilerimle yine devam edeceğim.
Mevcut temaları geliştirirken kaynağının belirtilmesi ve imzada asıl yazarın gösterilmesi, tema yaratıcının emeğine karşılık bir teşekkür olarak değerlendirilebilir.
Bir yıla aşkın bir süredir kullanmakta olduğum vietnam kaynaklı bir temada "Akansu"ya ait yalnızca, quick login bar kodlarını kullandığım için bile footer'e ilgili bar'ın kendisine ait olduğunu gösteren imzayı ekleme ihtiyacı duydum. Temayı da biraz geliştirdim fakat yapımcısına ulaşamadım ve yalnızca kullanma gereği uydum.
Neticede ortada kimi zaman günleri alan bir emek var.
Bu nedenle Zafer'i de bu konuda yeteri bilgi almaksızın ve ayrıca henüz bir şey yayınlamadığından dolayı ön yargılı yaklaşıp eleştirmemek lazım diye düşünüyorum. Yayınlasa bile yazar, kaynak ve geliştirenler ortada, belirtilmesi kafîdir. Bu durumda ortada herhangi bir emeğe saygısızlıkta söz konusu olmaz.
Bu arada belirtmek isterim; 4 yıldır kullanmakta olduğum sitemi kapadım, fakat PhpBB'yi takip etmeye ve kendimce destek olamaya amatör bilgilerimle yine devam edeceğim.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuda ben de şöyle yaptım;
Geliştirdiğimiz site olarak makalelerimiz ve diğer grafikler bize ait ve hepsini sıkı bir biçimde koruyoruz. Bu yüzden de sol alta sitemizin imzasını atmamız gerekiyordu. bu yüzden de tema yapımcısının imzasını footer linklerde reklam alanına tema yapımcısı diye yerleştirdim ve sitelerine yönlendirme koydum. Sanırım bu bir sorun çıkarmaz?
Geliştirdiğimiz site olarak makalelerimiz ve diğer grafikler bize ait ve hepsini sıkı bir biçimde koruyoruz. Bu yüzden de sol alta sitemizin imzasını atmamız gerekiyordu. bu yüzden de tema yapımcısının imzasını footer linklerde reklam alanına tema yapımcısı diye yerleştirdim ve sitelerine yönlendirme koydum. Sanırım bu bir sorun çıkarmaz?
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yanlış Yere Yazılan Mesaj!
En son lordtiger61 tarafından 04.06.2011, 20:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
@lordtiger
Benim için mi dediniz diğer arkadaşlara mı?

- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Darth Vader yazdı:@lordtiger
Mesajı yanlış yere yazmışım

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir