ArkadsLar 2 Aydır UĞrasıyorum Ama yapamadım

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
yunusemreantalya
Kayıtlı Kullanıcı

ArkadsLar 2 Aydır UĞrasıyorum Ama yapamadım

Mesaj gönderen yunusemreantalya »

ArkadsLar 2 Aydır UĞrasıyorum Ama yapamadım Lutfen Yardımcı Olurmusunuz.

1.Sorum Linkleri Kayıtlı ÜyeLer Harici Kimse Göremesin
2.Sorum Rep Ve tesekkur Etme
3. Sorum Tuttugu takım ve favori oyunu ekleme profile
4. Sorum İLerleme progressbar Ekleme profile
5. Sorum Her msjın sonuna otomatık reklam ekleme

Bunları 2 aydır denıyorum ve sitem hep bozuldu yardım edebilicek Kardesm varmı_?

Hani Ücret İsterseniz Fazla param Yok ama Yollarım , Moderatorluk İstersenız veririm Ama Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

Gercekten Uzun zamandır Deniyorum Ama Yapamıyorum :(
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: ArkadsLar 2 Aydır UĞrasıyorum Ama yapamadım

Mesaj gönderen ESQARE »

1- Forumlarımızdan ücretli destek istemek yasaktır.
2- Her sorununuz için önce forumlarımızda arama yapın, eğer sorunuzun cevabını bulamadıysanız ayrı ayrı başlık açarak sorun.
3- Başlık konusunu içerikle yazın. Başlıkları ilgili foruma açın.
4- Bütün hepsinden önce kurallarımızı okuyun.

Kilitli.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir