Sanırım anlatamadım. Kullandığınız bilgisayardan bahsetmiyorum. Sitelerinizin yayınlandığı hosting firmanız windows sunucu kullanıyor, linux kullanan sunucularda CHMOD ayarı yapılır. Yani sizin bir ayar yapmanıza gerek yok. İzin ayarını yapmayınca bir hata alıyormusunuz? Bu ayarla hiç uğraşmadan bir deneyin lütfen.
Daha önce
CHMOD İzinleri ile ilgili yazdığım makalede bunu belirtmiştim:
CHMOD'a Genel Bakış
Chmod Linux tabanlı web sunucularında dosya ve dizin izinlerini değiştirmeye yarayan bir yöntemdir.
Eğer bir Windows web sunucusu kullanıyorsanız dosya izinlerini ayarlamak için kullanılan bu yöntemi uygulayamazsınız. Windows sunucularda dosya ve dizin izinleri genellikle web host ayarlarının temelinde sizin için otomatik olarak ayarlanır, bu yüzden bir Windows Sunucusunda izinler ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız web host sağlayıcınızla iletişime geçmelisiniz.
Ayrıca mesajınızda belirttiğiniz CHMOD ayarları doğrudur. Fakat dediğim gibi windows sunucularda CHMOD değil klasör erişim ayarları yapılır. Ayrıca windows hostinglerde FTP'den girip ayarları değiştiremiyorsunuz. Sadece plesk üzerinden dosya ve klasörlere erişim izni verebiliyorsunuz.
Tavsiyem linux tabanlı bir hosting kullanmanızdır, o zaman bu kadar zorluk çekmezsiniz. Eğer izin ayarlarını bozduğunuzu düşünüyorsanız hosting firma yetkilinize durumu anlatıp ayarlarınızı varsayılana çevirmesini isteyin.