ben dün Ajax thank for post 0.2.1 diye bir teşekkürler modu kurdum fakat teşekkürler butonu yoktu post kısmında. sorun moddadır diyerek thank for post 1.2.8 diye bir modu kurdum. yine herşey var avatar altında teşekkür sayısı çıkıyor falan ama buton yok hiçbir yerde. kodları yazarken yada dosyaları aktarırken bir sorun yaşamadım eksiksiz hepsi düzgün ama buton yok :S
www.yazilimadam.com/forum
buradan da kontrol edebilirsiniz herşey düzgün çalışıyor ama teşekkür butonları yok
Teşekkür butonu yok yardım lütfen
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Teşekkür butonu yok yardım lütfen
Sitenizde teşekkür butonları görünüyor, başlık içerisinde kullanıcı profilinin altında...

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yok o rep butonu. önce rep modunu yükledim ama beğenmedim sonra teşekkürleri yükleyince butonları gözükmedi bende rep i aktif ettim ama teşekkürler butonuna daha çok ihtiyacım var. eğer teşekkürler olursa rep i kapatacağım. acaba sorun rep yüklediğim içinmi ki ?
teşekkür butonunun mevcut olduğu resmi Türkçe olarakta yüklediniz mi sunucunuza? Örneğin images/styles/en klasörünün içerisindeyse, ayrıca Türkçe dilinde çalışması için images/styles/tr klasörünün içerisindede olması lazım o resim.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Aynı modu kullanıyorum.Herşeyi yaptım ve güzel çalışıyordu ama sitede başka değişiklikler yaparken nasıl oldu ise teşekkür sayısı ve profilde her türlü bilgiyi göstermesine ve topiclerde de butonu olmasına rağmen şuan çalışmıyor.Sizin sorunuzun cevabı şu sanırım YKP den stillere girip görüntü kümelerinden resmini tanımlayacaksınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Yukarıdaki arkadaşın sorunu eğer teşekkür modunda butonlar stil setlerinde ise yenilenmeden görünmez, resim setlerini yenilemen gerekiyor.
Diğer sorun ise kurmuş olduğunuz ve ismini yazmadığınız modun teşekkür modu ile çakışma ihtimali olabilir veya güncel bir sürümü var ise onu kurmanız gerebilir.
Diğer sorun ise kurmuş olduğunuz ve ismini yazmadığınız modun teşekkür modu ile çakışma ihtimali olabilir veya güncel bir sürümü var ise onu kurmanız gerebilir.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir