Yeni Üye Aktivitasyon maili nerden oluyor ??
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Yeni Üye Aktivitasyon maili nerden oluyor ??
phpbb3'te yeni üye olan kişiye aktivitasyon maili gitmesini istiyorum. Bu phpbb3'te varmı varsa nerede yoksa eklentisi var mı ??

- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: Yeni Üye Aktivitasyon maili nerden oluyor ??
YKP'den sırasıyla şunları yap;
Kullanıcı ve Gruplar
Üye Ara'dan tekrar aktivasyon yaptırmak istediğin üyeyi seç
Temel Araçlar altında Hızlı araçlarda "Tekrar aktivasyon yapmaya zorla" seçeneği seç
Kullanıcı ve Gruplar
Temel Araçlar altında Hızlı araçlarda "Tekrar aktivasyon yapmaya zorla" seçeneği seç

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Öncelikle cevabın için teşeşkkürler fakat bu yöntemi biliyorum benim istediğim bu değil otomatik hemen üye olan kişinin aktivitasyonu tamamladıktan sonra giriş yapabilmesi.ZeNaNLi yazdı:YKP'den sırasıyla şunları yap;
Kullanıcı ve Gruplar
Eğer bu şekilde olmassa adam uyduruktan bir mail adresi yazar sonra ne için üye olduysa o içeriği alır sonra siteye bir daha uğramaz.

- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Kayıt ayarlarında bir değişiklik yapmadıysan eğer normal koşullarda aktivitasyon maili zaten üyeye gitmesi gerekiyor.
Kayıt ayarlarında bulunan 4 seçenekten sana uygun olanını kullanabilirsin.
Bunlardan biri de; Aktivasyon kodu gidiyor ve üye mailine gelen onayı almadan siteye giriş yapamıyor.
Kayıt ayarlarında bulunan 4 seçenekten sana uygun olanını kullanabilirsin.
Bunlardan biri de; Aktivasyon kodu gidiyor ve üye mailine gelen onayı almadan siteye giriş yapamıyor.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ok hallettim.
Genel > Kullanıcı Kayıt Ayarları > Hesap Etkinleştirme > Kullanıcı
Ayarları kaydet.
Genel > Kullanıcı Kayıt Ayarları > Hesap Etkinleştirme > Kullanıcı
Ayarları kaydet.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir