MySQL[1364] Hatası Çok Acil Yardım

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
sebelebettinkam
Kayıtlı Kullanıcı

MySQL[1364] Hatası Çok Acil Yardım

Mesaj gönderen sebelebettinkam »

SA arkadaşlar sizlere benim için çok önemli birşey soracam 'Thank Post MOD 0.4.0'(http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=543797) bu modu siteme kurdum sonra deneyim dedim bu teşekkür modu nasıl çalışıyo siteme üye olup kendim deneme olarak açtığım bi konuya teşekkür edeyim dedim kayıt formunu doldurdum. kayıt ol dedim ki
http://img830.imageshack.us/img830/2505/mysql.png
işte bu sayfayla karşılaştım ne yapmam lazım sitemi kurtaramazmıyım aklımda bikaç fikrim var ama hiçbişey yapmadan ilk önce size sorayım dedim lütfen yardım edin
Modu düzgün kurduğumdan eminim Modda SQL bölümü var o bölümü phpmyadminden veritabanıma bağlanıp SQL yerine tıklayıp karşıma çıkan bölüme kopyaladım ve sorguyu çalıştırdım. İkinciye SQL bölümü olan mod kurdum ilk kurduğum çok sağlam çalışıyor.
ulasoc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: MySQL[1364] Hatası Çok Acil Yardım

Mesaj gönderen ulasoc »

Hata mesajından anladığım kadarıyla teşekkürü veritabanına yazamıyor. O halde muhtemelen modda veya kurulumda sorun olduğu gözüküyor
Mod eklerken şunlara dikkat edin
Modun hangi phpbb versiyonlarına uygun olduğu
Doğru editleme
Gerekli dosyalar(varsa) eşleştirme (root/*.*)
Temalarla ve dille ilgili editlemelerde (prosiver genelde buna göre yapılır) diğer temalara ve dile uyarlama

Tüm bunlardan eminsen modda hata vardır
Hiçbirşeyi silme modu kaldırmak için yaptıklarının tersini uygula
sebelebettinkam
Kayıtlı Kullanıcı

Yardımın için çok teşekkürler ama bu modda sql değişikliği yaptım o hatayı almamam için ne yapmam gerek. O hatayı vermemesi için sadece dosyaları eski hale getirmek yeterlimi
sebelebettinkam
Kayıtlı Kullanıcı

bu arada denedim dediğini yaptım yine aynı hatayı alıyorum
ulasoc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ulasoc »

sebelebettinkam yazdı:Yardımın için çok teşekkürler ama bu modda sql değişikliği yaptım o hatayı almamam için ne yapmam gerek. O hatayı vermemesi için sadece dosyaları eski hale getirmek yeterlimi
Tabiki yatığın değişiliğin tersini yap. Yani ekle diyorsa sil değitirmelerde bul denilenleri tekrar ekleme gibi.
Veya en basit yol editlediğin dosyaları mod kurulmadan önceki şekli varsa onlarla değişitir
Sql derken veritabanında manuel değişiklikler mi? Eğer normal tabloları değiştirmediysen fazla yer kaplamadıysa kalabilir
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 1 misafir