tesekkürler, yakkinda yeni sürümü cikacakESQARE yazdı:Başlık sabitlendi, iyi çalışmalar

tesekkürler, yakkinda yeni sürümü cikacakESQARE yazdı:Başlık sabitlendi, iyi çalışmalar
3.0.7de çıkacak mı yoksa 3.1 mi bekleniyor? eğer buay içinde çıkacaksa bekleyeceğimEsmerÖzcan yazdı:tesekkürler, yakkinda yeni sürümü cikacakESQARE yazdı:Başlık sabitlendi, iyi çalışmalar
Vay be Esmer Özcan arkadaşımız kurumsallaşmaya doğru gidiyor. Başarılarının devamını dileriz.muh4mmet yazdı:EsmerÖzcan phpBB3 PreMOD 2.0 Premium Sürümü Şubat Ayında Sizlerle Olacak...
EsmerÖzcan phpBB3 PreMOD 1.1 Ücretsiz Sürümü Şubat Ayının Sonunda veya Mart Ayında Sizlerle Olacak...
muh4mmet /// EsmerÖzcan phpBB3 PreMOD Görevlisi
Not: Esmerozcan.net haftaya pazar açılacaktır.
Özcan'ı tanıyanlar zaten tanıyor zaten 2 sürüm çıkıcaz dediğim gibi ücretli ve ücretsiz bende forumdan lordtiger61 benim önemim yok Özcan çıkarıyor ben sadece ekipteyim. Özcan'dan şüphesi olan var mı aranızdapikachu yazdı:yanlış anlaşılmasın ama türkiyede pek tutmaz gibi geldi bana. çünkü bizim milletten bir şey için para isteyince kaçıyorlar direkt ondanbi de insanlar güvenemiyor belki; bugün alırız yarın destek biterse site kapanırsa vs diye galiba.
Aynen yardım ederiz arkadaşımıza gerekiyorsa...pikachu yazdı:esmeri kazadan sonra görmek mümkün olmadı, site hala yapım aşamasında. yardım edilebilecek birşey varsa yapalım.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir