Arkadaşlar bana şu tarz bir mod lazım
-Üyenin profilinde hesaplarım adında bir sekme olacak
-Üye buradan 3 adet hesap adı ve her birisi için şifre belirleyebilecek.
Ben daha sonra o üye adları ve şifreleri veritabanından çekerek kullanacağım.
Bu tarz bir mod olmadığını biliyorum, sizlerden isteğim bu tarz bir mod yapmak üzere düzenleyebileceğim bir mod önerebilir misiniz? Veya bu modun hazırlanması konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar herkese..
Hesap Yönetimi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Hesap Yönetimi
phpbbturkey.com'da yardım talebim hakkında bir fikiri, önerisi veya yardımcı olabileceğini düşünen, bilgisini paylaşabilecek 1 arkadaş yok mudur ?
kardeş ben dediğini tam anlamadım biraz daha açar mısın?
Hocam benim bir oyun sunucum var. Bu sunucuya oyun hesabı alımını forum üzerinden yapmak istiyorum. Eskiden doğrudan forum üye adları ve şifrelerini kullanarak her kayıt olana aynı isim ve şifre ile oyun hesabı açıyordum. Fakat bu şekilde forumdaki isimlerinden dolayı oyun hesap adlarının da bilinmesi ve her oyuncunun 2-3 hesap almak için foruma 2-3 kere üye olması gerektiğinden dolayı bu işi forumdan bir bölüm altından yönetmeleri için bir alan istiyorum oyuncu oradan kullanıcı adını ve şifresini belirleyecek, eğer bir başkası o kullanıcı adını kullanmıyorsa belirlediği kullanıcı adı şifresi veritabanına kaydolacak. Bende veritabanından başka bir program ile o belirledikleri kullanıcı adı ve şifreleri oyuna aktarıcam yani oyunda yeni hesap açıcam onlara
valla yapılması çok zor ama umarım yapabilen çıkar.
aslında yapmam gerekenleri ve işin mantığını biliyorum fakat bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip değilim bu yüzden burada bu mod konusunda deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum..
Her üyenin nasıl yaşı mesleği konumu gibi profil alanından doldurduğu bölümler ve bunların veritabanında hücreleri varsa bende aynı şekilde 1.hesabınız 2.hesabınız 3.hesabınız gibi 3 alan istiyorum fakat bunların bir de şifreleri olacağı için hesap adları ile şifreleri nasıl ilişkilendireceğimi ve yeni bir hesap adı eklenirken veritabanından bu hesap adının olup olmadığını nasıl kontrol ettireceğimi bilmiyorum vs vs
Her üyenin nasıl yaşı mesleği konumu gibi profil alanından doldurduğu bölümler ve bunların veritabanında hücreleri varsa bende aynı şekilde 1.hesabınız 2.hesabınız 3.hesabınız gibi 3 alan istiyorum fakat bunların bir de şifreleri olacağı için hesap adları ile şifreleri nasıl ilişkilendireceğimi ve yeni bir hesap adı eklenirken veritabanından bu hesap adının olup olmadığını nasıl kontrol ettireceğimi bilmiyorum vs vs
Bu istediğin hakkında webmaster forumlarından özelliklede r10.net sitesinden ücretli olarak yardım talep edebilirsin.
Yeni bir güne gülümse !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir