Titlenin başa gelme sorunu ?

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
rockfatal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Titlenin başa gelme sorunu ?

Mesaj gönderen rockfatal »

Forumda vardır ama aramama rağmen bulamadım son çare olarak konu açayım dedim...

Şimdi sorun şu normalde sitelerde ilk baş alt kategori veya konu başlığı ismi ilk gelir sonrada site açıklaması gelir ama bugün php kurdum ve site açıklaması kategorilere girince veya konulara girince site açıklaması önde geliyor ve bu ileride indexlenmede sorun yaratacak ben bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
rockfatal
Kullanıcı avatarı
ertug001
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Titlenin başa gelme sorunu ?

Mesaj gönderen ertug001 »

tesedüfe bak bende bugün aynı konu için başlık açtım.
link :::viewtopic.php?f=20&t=18745
bana cevap gelirse ben size size cevap gelirse siz bana yazarsınız
rockfatal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rockfatal »

Elbette umarım kısa zamanda yardımcı olur üstadlar.
rockfatal
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Önceki başlıkta açıklama yapıldı: viewtopic.php?f=20&t=18745

Bu konu kilitlendi.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir