Anasayfada en çok X

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
rota
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Anasayfada en çok X

Mesaj gönderen rota »

Dediğin gibi mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirdim tamam artık hata vermiyor, ama modu da vermiyor :D Yani artık ortalıkda hata da yok mod da yok.
Neyse yinede teşekkür ederim yardımların için.
rota
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen rota »

phpbb6 yazdı:Son mesajda bulunan hata, bence o eklenti karışmış, yanlış hatırlamıyorsam birisi phpbb2 den phpbb3 e uydurmaya çalışmıştı, ancak phpbb2 kuralları ile phpbb3 kuralları birbirine uymaz.

Modları çalıştıramamak tamamen tecrübe ile alakalı, en ufak bir hata da çalışmaz, tema değişikliğinde cache temizlenmeli, css değişikliğinde css nin veritabanınındaki cache temizlenmeli.

mysql_fetch_array(), bu fonksiyon orada kullanılamaz, çünkü phpbb3 kendi veritabanı motoruna sahiptir ve çoklu veritabanı desteğine sahiptir. ONun yerine while içinde $db->sql_fetchrow() kullanılabilir. Eklenti düzenlemek için çok karışık, baştan yazmak daha mantıklı olabilir.

mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.
phpbb6 tamam dediğin gibi yaptım oldu prosilverden başka bir stile geçiş yaptım yine aynı hatayı verdi ve dediğin düzenlemeyi yapınca mod sorunsuz çalışmaya başladı yardımın için teşekkür ederim. :wink:
RipEr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RipEr »

mesajı yanlış yere attım :( :roll:
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

bugun çok yorgunum yrn deneyip bakıcam 8)
blogcu
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

phpbb6 yazdı:Son mesajda bulunan hata, bence o eklenti karışmış, yanlış hatırlamıyorsam birisi phpbb2 den phpbb3 e uydurmaya çalışmıştı, ancak phpbb2 kuralları ile phpbb3 kuralları birbirine uymaz.

Modları çalıştıramamak tamamen tecrübe ile alakalı, en ufak bir hata da çalışmaz, tema değişikliğinde cache temizlenmeli, css değişikliğinde css nin veritabanınındaki cache temizlenmeli.

mysql_fetch_array(), bu fonksiyon orada kullanılamaz, çünkü phpbb3 kendi veritabanı motoruna sahiptir ve çoklu veritabanı desteğine sahiptir. ONun yerine while içinde $db->sql_fetchrow() kullanılabilir. Eklenti düzenlemek için çok karışık, baştan yazmak daha mantıklı olabilir.

mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.
çok teşekkürler yaptım :D
blogcu
espirtlotus
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen espirtlotus »

Hocam teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapınca sorun çözüldü.
odel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen odel »

rota yazdı:
mc_kelleci yazdı:senide anlıyorum ama phpbb6 yada çok yüklenmişsiniz. bence phpbb6 ya bi özür borçlusunuz gibime geliyor.
bu arada canversooftun yapmıs oldugu modun ücreti öyle çok abartılacak bi mebla değil. bence verin parasını alın bir tane...
evet ücret sorun değil verilir ama ya o da çalışmazsa ya da kuramazsam diye düşünüyorum. Çünkü sorunsuz çalıştığı söylenen modları, kendimce eksiksiz olarak kuruyorum ama bu hatayı veriyor. Bu arada phpbb6 kusura bakma yanlış tanıdım veya tanımaya çalıştım :wink:

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 97: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
Bendede aynı sorun oldu hata verdi. phpbb6 yazdığı gibi yapmak istedim yani mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.
ama benim kodlar zaten böyle. Yardım lütfennn.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

odel yazdı:
Bendede aynı sorun oldu hata verdi. phpbb6 yazdığı gibi yapmak istedim yani mysql_fetch_array yazan yerleri $db->sql_fetchrow olarak değiştirin, eğer çalışmazsa bir daha phpbb veya bilgi konusunda ağızımı açmam.
ama benim kodlar zaten böyle. Yardım lütfennn.
bu dosyayi /root/includes/ icine attin önbellek temizleyin sonra calistimi caismadimi diye lütfen bildirin
Dosya ekleri
top5_index.rar
(1.41 KiB) 246 kere indirildi
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
odel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen odel »

Arkadaşım dediğini ınclades klasörüne attım önbelleği temizledim ne hata gösteriyor nede son gönderilenleri yani sonuç başarısız.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

odel yazdı:Arkadaşım dediğini ınclades klasörüne attım önbelleği temizledim ne hata gösteriyor nede son gönderilenleri yani sonuç başarısız.

ben kendi kullandigim dosyayi verdim siz bence kurlumu bastan bi gözden gecirin mutlaka bi yerde eksik veya hata yaptiniz
akblt.space

odel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen odel »

Tekrar deneyip size haber vermeye çalışırım. Teşekkür ederim.
odel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen odel »

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: main() [function.main]: Unable to access ./includes/top5_index.php
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: main(./includes/top5_index.php) [function.main]: failed to open stream: Invalid argument
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: main() [function.include]: Failed opening './includes/top5_index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear')

bazende bu hata oluyor

phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: main() [function.main]: Unable to access ./includes/top5_index.php
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: main(./includes/top5_index.php) [function.main]: failed to open stream: Invalid argument
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 104: main() [function.include]: Failed opening './includes/top5_index.php' for inclusion

3.0.1 site sürümü son 10 konu modunu ekledim ama bu hatayı veriyor. Kurulumdakileri adım adım takip ettim halbuki. Arkadaşların dediklerini uyguladım. olmuyooor.
En son odel tarafından 14.10.2008, 20:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

includes/top5_index dosyaniz ftpnizde degil galiba dosyalari tekrar yükleyin
akblt.space

odel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen odel »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

yukarıdaki görüntü çok ilginçtir tesadüfen temaları önizleme yaparken çıktı. Subsilverde çıkıyor. Benim kullandığım ayışığı teması. Asıl ilginçlik şu php dosyasına yazılacak olan // top 5 sur index du forum
include($phpbb_root_path . 'includes/top5_index.' . $phpEx); bu kod olmadan çıkıyor. :lol: Bunu nasıl türkçeleştiririm. :!:
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir