Headerda Hata
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Headerda Hata
Bu sabah yine aynı hata yine auth.php dpsyasını attım düzeldi yarına Allah kerim.
Yardım edecek kimse yokmu.??.
Yardım edecek kimse yokmu.??.
Arkadaşlar ve Sayın Yöneticiler lütfen yardımlarınızı bekliyorum auth.php hatası almaktan bıktım, forumu sıfırdan kurdum bütün eklentiler gitti fakat o hata 24 saat içinde tekrarlıyorrrr.
teşekkür ederim kardeşmc_kelleci yazdı:index.php yi orjinal dosyasıyla değiştirin.
yada 2. satırda <?php yazıyorsa vede 1. satırda uzayıp giden bi kod varsa; 1. satırdaki kodu silin.
büyük ihtimalle sitenize saldırmışlar.dua edin debug mod acıkmış
ARKADAŞLAR ;finansmy yazdı:auth.php dosyasını orjin ile değiştirince sorun halloldu fakat ajax chat devre dışı oldu sorundan sonra. chat ile header sorunun bir bağlantısı olabilir mi??? birde bana teknik konuda yardımcı olacak ekip arkadaşları gerekiyor. finansmy@hotmail.com
ÖNCELİKLE HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM
www.guncelborsa.com ADINDA , KONUSU BORSA OLAN , GÜNLÜK 500 ZİYARETÇİNİN İZLEDİĞİ VE 1281 ÜYESİ İLE HERGÜN BÜYÜYEN BİR SİTEMİZ MEVCUTTUR
BU SİTEMİZE TEKNİK ANLAMDA BİLGİLİ VE SÜREKLİLİĞİ OLAN YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR ARIYORUZ
LÜTFEN İLGİLENENLER finansmy@hotmail.com YADA x-pehlivan-x@hotmail.com MSN ADRESLERİ İLE İLETİŞİME GEÇSİNLER
TEŞEKKÜRLER , SAYGILAR
Merhaba.PEHLİVAN yazdı:ARKADAŞLAR ;finansmy yazdı:auth.php dosyasını orjin ile değiştirince sorun halloldu fakat ajax chat devre dışı oldu sorundan sonra. chat ile header sorunun bir bağlantısı olabilir mi??? birde bana teknik konuda yardımcı olacak ekip arkadaşları gerekiyor. finansmy@hotmail.com
http://www.guncelborsa.com ADINDA , KONUSU BORSA OLAN , GÜNLÜK 500 ZİYARETÇİNİN İZLEDİĞİ VE 1281 ÜYESİ İLE HERGÜN BÜYÜYEN BİR SİTEMİZ MEVCUTTUR
BU SİTEMİZE TEKNİK ANLAMDA BİLGİLİ VE SÜREKLİLİĞİ OLAN YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR ARIYORUZ
LÜTFEN İLGİLENENLER finansmy@hotmail.com YADA x-pehlivan-x@hotmail.com MSN ADRESLERİ İLE İLETİŞİME GEÇSİNLER
TEŞEKKÜRLER , SAYGILAR
Hangi anlamda yardımcı arkadaşlar arıyorsunuz. Site ile ilgilimi yoksa teknik phpBB 3 ile alakalımı?
Yeni bir güne gülümse !
basoglanh yazdı:Merhaba.PEHLİVAN yazdı:ARKADAŞLAR ;finansmy yazdı:auth.php dosyasını orjin ile değiştirince sorun halloldu fakat ajax chat devre dışı oldu sorundan sonra. chat ile header sorunun bir bağlantısı olabilir mi??? birde bana teknik konuda yardımcı olacak ekip arkadaşları gerekiyor. finansmy@hotmail.com
http://www.guncelborsa.com ADINDA , KONUSU BORSA OLAN , GÜNLÜK 500 ZİYARETÇİNİN İZLEDİĞİ VE 1281 ÜYESİ İLE HERGÜN BÜYÜYEN BİR SİTEMİZ MEVCUTTUR
TEŞEKKÜRLER , SAYGILAR
Hangi anlamda yardımcı arkadaşlar arıyorsunuz. Site ile ilgilimi yoksa teknik phpBB 3 ile alakalımı?
merhaba ;
sitemizde aradığımızda ulaşabileceğimiz ve online süresi fazla olan teknik destek elemanına ihtiyacımız var
sitemiz gün geçtikçe büyüyor ve üye sayısı artıyor , değişiklikler şart ve gelişmeler bu sebeple arıyoruz
ilgileniyorsanız lütfen iletişime geçelim
saygılar
Demek istediğinizden tam olarak birşey anlamadım. Hangi konularda destek elemanı arıyorsunuz, modifikasyon kurulumu, phpbb 3 ile alakalı işlermi yoksa hostingle alakalı işlermi.
msn adresim: huseyin@basoglan.com
Yeni bir güne gülümse !
phpbb3 ile , sitenin düzeni ile , yeni eklentiler ve sitenin teknik anlamda gelişmesi ile ilgilibasoglanh yazdı:Demek istediğinizden tam olarak birşey anlamadım. Hangi konularda destek elemanı arıyorsunuz, modifikasyon kurulumu, phpbb 3 ile alakalı işlermi yoksa hostingle alakalı işlermi.
msnê ekleme attım bilginize
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir