Mesaj düzenleme sorunu !

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mesaj düzenleme sorunu !

Mesaj gönderen kecags »

Yaptım volkanın dediği linkte cevap yaz butonu çıkıyor şimdi ama yok çıkmıyor işte vardır hayırlısı diyelim :roll:

(şu anda cevap yaz butonu yine yok sadece orada cevap yaz şeklinde yazı var oradan mesaj yazıyorum)
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kecags yazdı:Yaptım volkanın dediği linkte cevap yaz butonu çıkıyor şimdi ama yok çıkmıyor işte vardır hayırlısı diyelim :roll:

(şu anda cevap yaz butonu yine yok sadece orada cevap yaz şeklinde yazı var oradan mesaj yazıyorum)
/imageset/tr olan klasörün ismini /imageset/lang_turkish olarak değiştirip deneyebilir misiniz?

Yani klasör ismi tr değil lang_turkish olacak...
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

eger buda olmassa styles/imageset/tr/imageset.cfg dosyasi var onu bizmle paylasirmisiniz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

VSaBaH yazdı:
kecags yazdı:Yaptım volkanın dediği linkte cevap yaz butonu çıkıyor şimdi ama yok çıkmıyor işte vardır hayırlısı diyelim :roll:

/imageset/tr olan klasörün ismini /imageset/lang_turkish olarak değiştirip deneyebilir misiniz?

Yani klasör ismi tr değil lang_turkish olacak...
Çok teşekkür ederim ismini değişince düzen cevapla butonları geldi ama bbcode lar gözükmedi neyse bunada şükür
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kecags yazdı: Çok teşekkür ederim ismini değişince düzen cevapla butonları geldi ama bbcode lar gözükmedi neyse bunada şükür
Hala anlayabilmiş değilim BBCode'den kastınız nedir? Bende herşey normal görünüyor.

Lütfen daha açıklayıcı olur musunuz?
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Aşağıdaki ekte belirttim bir göz atarsanız daha açıklayıcı olur
bbcode.JPG
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kecags yazdı:Aşağıdaki ekte belirttim bir göz atarsanız daha açıklayıcı olur
bbcode.JPG
BBCodeler için bir takım değişiklikler yapmanız gerekir. Forumumuzda aratırsanız bulmanız mümkün.

Veya size Advanced BBCode Box öneririm. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir