Veritabanı Sınırsız Olan Bir Host Firması Var mı?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
evet sana katılıuorum fatihbaz bende hosting firmasıyım... ama hiç birşeyi sınırsız yapamam.. ama ucuza yapabilirim.fatihbaz yazdı:sınırsız trafik veren biyer öneremem çünkü hiç birisine inanmıyorumbence herşeyin bi sınırı vardır.sınırsız nedir diyiyorum unmetered diyorlar.unmetered sınırsız degil,ölçülmeyen demektir.amerikadan bunlar unmetered olarak alıyor sonra da burada sınırsız diye satıyorlar.siteler çok kaynak tüketmeye başladıgında amerikadaki sunucular ister istemez unmeteredı kaldıracak ve ölçmeye başlayacak.o zaman nolucak?
unmetered satış yapan yerler istiyorsan yinede bikaç tane söyleyebilirim istersen özelden....
ben şuanki hostumdan dolayı çok sıkıntı çektim.çaresi yeni host bulmakdı tabi.sanırım yaklaşık olarak 2 yada 2,5 ay oldu.kaç firmayla görüştüm,kaçyüz firma inceledim artık bende karıştırır oldum
bunun sonucunda da biçok kişinin unmetered olayını unlimited şeklinde yorumladıgını ve bu şekilde satış yaptıgını gördüm.biçok host firmasıylada bu yüzden kavga ettim.çünkü ikisinin aynı oldugunu söylüyorlar.ama farklıdır.bu hayatta limitsiz olan ne varki bunların sagladıgı hizmet limitsiz olacak. ama sizin de söylediginiz gibi ucuza olabilir.ama sınırsız olamaz.gerçi şuan yabancı bi firma ortalıgı altüst etti.ne yapmaya çalıştıgınıda anlamış degilim.allah aşkına bakın şuna;
200 GB alan (+ her hafta 1 gb daha ekleniyor)
2 TB trafik ( + her hafta 16 GB daha ekleniyor)
MySQL Databases : sınırsız
3,000 tane mail hesabı
75 ftp hesabı
Domains Hosted : sınırsız
Subdomains Hosted : sınırsız
Domains Forwarded/Mirrored : sınırsız
ve daha ne ararsanız var.sizce bu özellikler kaçlira?
sadece
Monthly Price: $9.95
yani aylık 10$
eger kredikartım olsa hiç düşünmeden gider alırdım....
şimdi diyeceksiniz ki firma dolandırıcı,bu özellik bu fiyata olmaz.gelin görün ki firma dünya çapında ünyapmış bi firma.bu paket en küçügü.daha büyük,gelişmiş paketler de var.şimdi alsam bu paketten bitane varya nasıl güzel olur

200 GB alan (+ her hafta 1 gb daha ekleniyor)
2 TB trafik ( + her hafta 16 GB daha ekleniyor)
MySQL Databases : sınırsız
3,000 tane mail hesabı
75 ftp hesabı
Domains Hosted : sınırsız
Subdomains Hosted : sınırsız
Domains Forwarded/Mirrored : sınırsız
ve daha ne ararsanız var.sizce bu özellikler kaçlira?
sadece
Monthly Price: $9.95
yani aylık 10$

şimdi diyeceksiniz ki firma dolandırıcı,bu özellik bu fiyata olmaz.gelin görün ki firma dünya çapında ünyapmış bi firma.bu paket en küçügü.daha büyük,gelişmiş paketler de var.şimdi alsam bu paketten bitane varya nasıl güzel olur

sen bu paketi al o hosta http://www.phpbbmodturkey.com kuralım
bugün aklımdan geçti yapamıcam bari siz yapın benim fikrimdi adresi Registerden kontrol ettim boş phpbbhacks.com da ing binlerce mod var phpbbturkeydede çoğunun çevirileri bunların birleşimi ve güzel bi site çok ii olurdu ... Ayrıca phpbbhacks.com da sanırım 25,082 üye var ve adamlar modları gizlemeden üye olun vs.. vs .. demeden bu rakama ulaşmışlar ... eğer bu dönem yoğun olmasaydım benim büyük projem olcaktı ama yapmak isteyen varsa yinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ... Sonucta çok geniş bir ekip lazım olcak .

hemenhemen her mod var şuan elimde.modları çok seviyorum ve sürekli takip ediyorum yeni versiyonları filan.şuan elimdeki modların bulundugu dosya 3gb den fazla.bi bölümünü cd ye attım,gerisini de atıyorum yavaş yavaş
yalnız tüm modları yeni açtıgım program sitesinde phpbb mods başlıgı altında vericem.ama teknik destek filan degil tabiki benimki.sadece modları aramaktan kurturmak milleti
ama sizin fikir biraz daha geniş sanırım...

Re: Veritabanı Sınırsız Olan Bir Host Firması Var mı?
Elbet var işte burası : http://www.webevi.com hem veri tabanı sınırsız hemde güvenilir.Militarist yazdı:Arkadaşlar benim host alanım 50 MB, Veritabanımın boyutunu ise bilmiyorum. Fakat veritabanı sınırsız olan bir host firması var mı? Bildirirseniz çok memnun olacağım. Ayrıca benim veritabanımın kaç MB alanının olduğunu nasıl öğrenebilirim? Bu konuda da yardımcı olun lütfen...
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir