Veritabanı Sınırsız Olan Bir Host Firması Var mı?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Veritabanı Sınırsız Olan Bir Host Firması Var mı?
Arkadaşlar benim host alanım 50 MB, Veritabanımın boyutunu ise bilmiyorum. Fakat veritabanı sınırsız olan bir host firması var mı? Bildirirseniz çok memnun olacağım. Ayrıca benim veritabanımın kaç MB alanının olduğunu nasıl öğrenebilirim? Bu konuda da yardımcı olun lütfen...
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
Mukaddes bir ihtilâl...
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sınırsız date base veren host : http://www.hostticaret.net
Date base boyutunu C Panel den öğrenebilrsin c panele giridğinde sol menüde yazıyor.
Date base boyutunu C Panel den öğrenebilrsin c panele giridğinde sol menüde yazıyor.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
- Militarist
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Benimki cpanel değil, entrenix denen bir marka...NEFRİT yazdı:Sınırsız date base veren host : http://www.hostticaret.net
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
Mukaddes bir ihtilâl...
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpbb ye başlarken tam acıların cocuguydum ya. sürekli bir sorun cıkıyordu ve sorunlarıma pek cevap alamıyordum bende avatarımı küçük emrah yaptım.şimdi az çok öğreniyoruz gibi 
yakında deiştiririm avatarımı biraz daha ögrenekde phpbb yi
bu arada trafiği sınırsız olan bi hostum hiç olmadı amca

yakında deiştiririm avatarımı biraz daha ögrenekde phpbb yi
bu arada trafiği sınırsız olan bi hostum hiç olmadı amca

aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sınırsız trafik veren biyer öneremem çünkü hiç birisine inanmıyorum
bence herşeyin bi sınırı vardır.sınırsız nedir diyiyorum unmetered diyorlar.unmetered sınırsız degil,ölçülmeyen demektir.amerikadan bunlar unmetered olarak alıyor sonra da burada sınırsız diye satıyorlar.siteler çok kaynak tüketmeye başladıgında amerikadaki sunucular ister istemez unmeteredı kaldıracak ve ölçmeye başlayacak.o zaman nolucak?
unmetered satış yapan yerler istiyorsan yinede bikaç tane söyleyebilirim istersen özelden....

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir