[mod] CrackerTracker G5 - v5.0.6 [14.Mart.2008 güncellendi]
common.php ' deki değişiklikleri doğru yaptığından emin ol .hukumran_senfoni yazdı:5.1 KULLADIODUM BİR SORUNUM YOKTU GÜNCELLEMEYİ YAPTIM FAKAT AYARLARDAN BİR SEY DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİMDE BÖLE BİR SORUNLA KARSI KARSIYA KALDIM!
CBACK CrackerTracker veritabanı işlemini doğru bir şekilde gerçekleştiremedi.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'http://www.geyikist.kayyo.com/resimler%20(99).jpg" border="0" a
INSERT INTO phpbb_ctracker_backup (`config_name`, `config_value`) VALUES ("site_desc", "")
Line : 632
File : class_ct_adminfunctions.php
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
5.0.1 versiyona sahip kullanıcılar aşağıdaki dosyayı editleyip geri kalan eski dosyaları, 5.0.2 versiyonun dosyalarıyla değiştirsinler database güncellemesi yok.
log dosyalarını tekrar atmanıza gerek yok DEMİŞTİ CUPRA!...
bende editlenecek dosyayı usercp_sendpasswd.php editledim sonra 5.2 klasörünün içindeki rootları eski dosyalarla değiştirdim.Sonra böle bir sorunla karsılaştım....
ilk defa güncelleme yapıorum...
log dosyalarını tekrar atmanıza gerek yok DEMİŞTİ CUPRA!...
bende editlenecek dosyayı usercp_sendpasswd.php editledim sonra 5.2 klasörünün içindeki rootları eski dosyalarla değiştirdim.Sonra böle bir sorunla karsılaştım....
ilk defa güncelleme yapıorum...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
dostlar ben bu modu kurmayı düşünüyorum fakat bende fazlaca mod kurulu zate bunlar bi sorun yaratırmı acaba altforum modu kurulu üye hoşgeldin popüler mesaj blokları youtube bb code valla kurduklarımın hepsini hatılamıyorum bunlar gibi şeyler kurulu traker hiç kurmadım sorun olurmu bi daha baştan uraşmaktansa sorim dedim şimdiden teşekkürler
içindeki dosyalar sitede olmayan dosyalar ve zaten tek tek diğer dosyaları alıp aç bul ekle değiştir yapacaksın süre 40 dakka diyor ama ben 3 saatte ancak yaparım
galiba ftpden dosyaları çekmek ve yedeklemek süreye dahil edilmiyor ben onu anlıyorum...
benim merak ettiğim içinde unistall var yani hata alırsam olmazsa yaptığım editlemeleri omu geri alacak yoksa yedekleri yollayıp bunun dosyaları silsem olmazmı sadece sgl yimi unistall ediyor herhalde öyle
galiba ftpden dosyaları çekmek ve yedeklemek süreye dahil edilmiyor ben onu anlıyorum...
benim merak ettiğim içinde unistall var yani hata alırsam olmazsa yaptığım editlemeleri omu geri alacak yoksa yedekleri yollayıp bunun dosyaları silsem olmazmı sadece sgl yimi unistall ediyor herhalde öyle
Yardımlaşmak Güzeldir:)
Forumunun date basesi silinmez eski kaldığın yerden aynen devam edersin. Bunu kurabilmek için mod kurulum makalerini iyice okumanız ve önce bunun gibi yeni başlayanları zorlayacak değilde ufak tefek 2-3 mod kurduktan sonra bunu denemelisin.sniper yazdı:arkadaşlar ;
1.Bunu Kurarsak Forumun db Si Silinirmi ?
2.Bunu Hangi Dosyanın İçine Atıcaz?
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir