puls 1.53 avatar ve mod sorunu...

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
maalkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

puls 1.53 avatar ve mod sorunu...

Mesaj gönderen maalkan »

1.53 kullanıyorum,kullanıcı tarafından eklenen avatarın otomatik olarak ayarlanması 1.53 için oluyormu? hava durumu ve buna benzer bazı şeyleri portal bölümüne eklemek istiyorum,modları var ama nereye hengi dosyaya eklemeliyim bilmiyorum ve portalın neresinde görüneceğini nasıl sağlarım ?forum kısmında anket açıyorum ama portal kısmında anketim görünmüyor.forum kısmındaki açılmış olan konuları portalda nasıl gösterebilirim yani son konular bölümünü portalın ortasına nasıl alabilirim?
Kullanıcı avatarı
fatihturker
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fatihturker »

bana site kur cevabını verim olurmu olursa özel mesajla msn mi yllarım
Kullanıcı avatarı
Kartal23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kartal23 »

portal_body.tpl dosyasında değişiklik yaparsanız blok menü eklemesi yapabilirsiniz... düzenlemeler bu dosyada yapılmakta. ama mutlaka yedek alınız...

anketlerinizin görünmesi için yönetim panaline giriniz. portal ayarlarına bakınız... oradan ayarlama yapabilirsiniz... hangi konuda anket geçiyorsa o konunun son numarası vardır. 3-5 yada 24 felan onu oraya yazınız. geniş bilgi için site içinde aratma yaparsanız sonuca ulaşırısınız...
http://www.boraboy.net

Türkçe' ye Sahip Çık;
Yok Olmasına İzin Verme.
maalkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen maalkan »

Kartal23 yazdı:portal_body.tpl dosyasında değişiklik yaparsanız blok menü eklemesi yapabilirsiniz... düzenlemeler bu dosyada yapılmakta. ama mutlaka yedek alınız...

anketlerinizin görünmesi için yönetim panaline giriniz. portal ayarlarına bakınız... oradan ayarlama yapabilirsiniz... hangi konuda anket geçiyorsa o konunun son numarası vardır. 3-5 yada 24 felan onu oraya yazınız. geniş bilgi için site içinde aratma yaparsanız sonuca ulaşırısınız...
Teşekkür ederim....
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir