Merhaba arkadaşlar . Ben phpbb 3 kurmak istedim. Dosyaları ftp ile yolladım.
İnstall bolumunde
PHP setting register_globals is disabled: No
yazıyor.
Acaba burda no yazdıgı ıcın mı kuruluma devam edemiyorum ?
Çunkı en altta test again butonu var. yani devam et next vb buton cıkmıyor.
konu hakkında bilgili arkadaşlar tarafıma bilgi verirlerse sevinirim.
Kurulumda hata ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Kurulumda hata ?
cevap yokmu arkadaslar.
birde phpbb2 2.022 mı kurayım yoksa phpbb 3 mu kurayım. yanı artık phpbb2 nın surum yukseltme olayları bittimi ?
birde phpbb2 2.022 mı kurayım yoksa phpbb 3 mu kurayım. yanı artık phpbb2 nın surum yukseltme olayları bittimi ?
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpbb 2.0.22 yi kur bence şimdilik. Sonra modifiyelerle geliştirirsin..turkishlokum yazdı:cevap yokmu arkadaslar.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Saol arkadasım. Yalnız bu sitede phpbb3 de destek çok az verılıyor. sanırım bilgili kişi sayısı çok az. Kurulumda aşağıda no yazan yerın yes mı olması lazım. cunkı kurulumu devam ettiremiyorum. bilgisi olanlar yazarsa sevınırım.
ayrıca phpbb2 kurarken boyle hatalar yoktu. ilginç.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ayrıca phpbb2 kurarken boyle hatalar yoktu. ilginç.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
sunucunda register_globals'ın kapalı olması phpBB3'ün kurulmasına engel değildir. Türkçe dil dosyalarımızı ekleyip sonra kurulum yapsaydın açıklamayı okuyacaktın ve bu soruyu sormana gerek duymayacaktın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir